Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rummiena

Pomoz mi..co to moze znaczyc???

Polecane posty

Gość rummiena

Mam male dziecko wiec gdy ten sen nie jest taki gleboki jak kiedys. Dzis jednak przysnilo mi sie cos,o czym zapomn8iec nie moge. Streszcze: ukradlam, poszlam do wiezienia,uciekalam z wiezienia ale mnie zlapali.Szlam do sadu(pod gorke) a po drodze byl moj ksiadz,ktory zalozyl mi cos na szyje,i gdy to zdjal to poczulam taki straszny bol(cos w stylu wyciagania zlej mocy) i zobaczylam ta zla moc na sznurku. Zobaczylam jego nachylona i usmiechnieta twarz,ja tez zaczelam sie smiac i plakac, i powiedzieli mi ze wygonili to zlo ze mnie i nie musze juz isc do sadu:) Kto to zinterpretuje? wiem ze wiezienie to znaczy ze beda zmiany(co faktycznie sobie planuje juz od dawna,chodzi o zycie osobiste i zawodowe).a sztan to smutek.

Gość rummiena
pomocy kochane,wiec ze znacie sie na interpretacji. Ja ostatnimi czasy przygotowuje sobie w glowie plan na rozwod z mezem,a takze zmiane pracy.Chce otworzyc cos swojego,dlatego tak sie boje ze nie wyjdzie i szukam zaprzeczenia w snach:)

Gość rummiena
nikomu sie nie chce myslec z rana?

Gość Gabkkkkkoooooooo
Daj sobie spokoj, zapomnij o tym bo sie sama nakrecasz, po co ci to...

Gość Opowiedz mi swój sen....
Czyli będą zmiany na lepsze. W końcu zaczniesz normalnie żyć i poczujesz się szczęśliwa. Wyjdziesz na prosto. I tego się trzymaj powodzenia

Gość rumiena
Kurcze boje sie tego wszystkiego,bo tyle zmian naraz(tzn wszystko jest jeszcze w glowie ale juz sie klaruje). Dzieki za podpowiedzi,mam nadzieje ze bedzie cool.