Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbana grubaska

dziewczyny grubaski czy wam chce sie dbac o siebie?

Polecane posty

Gość zaniedbana grubaska

Ja: -nie maluję się -nie ubiram sie ładnie -nie noszę biżuterii -nie uzywam perfum Jedyne co myje się i piorę rzeczy żeby przynajmniej nie smierdziec :O

Gość no co ty trzeba dbac o siebie
nawet w rozmiarze XXXL

Gość jeszcze kurna zacznijcie pisac
:D :D

Gość jeszcze kurna zacznijcie pisac
lepiej schudnąc a potem zadbac o siebie extra

Gość trzeba o siebie dbac
hmhm niektóre grubsze dziewczyny są lepiej brane/wystylizowane/pomalowane niż niejedna anorektyczka. Ja nie jestem za chuda ani za gruba (50 kg przy 158) i pisze to obiektywnie patrząc, niektóre grube dziewczyny wyglądają dużo lepiej od tych chudszych...

Gość zaniedbana grubaska
ja nie wygladam lepiej bo nic nie robię w tym kierunku, po prostu jako grubej nic mi sie nie chce bo i tak efekt zaden wiec po co sie starac

Gość ihiha ihiha ihiha

Gość sadsdadsa
Jestem gruba, ale : ZAWSZE mam ładną fryzurę ZAWSZE mam schludne czyste ciuchy i wcale nie są to worki na kartofle ZAWSZE pachnę dobrymi perfumami Prawie zawsze mam makijaż. I robię to.... TYLKO DLA SIEBIE! Właśnie przez takie jak Ty idzie stereotyp, ze grubas to ktoś brudny, spocony i niezadbany...

Gość schudnij kaszalocie

Gość zaniedbana grubaska
to zazdroszcze takim ze im sie chce, ja tez waze ponad 100 a nie jak tu jedna co napisała 50 kg przy 158 hahah i wiem ze nic nie da wieksze zadbanie

Gość ja tez taka sama
ja ostatnio przytyłam, zawsze wazyłam do 70 przy 165 i nie wygladałam zle bo u góry byłam szczupła miałam super talie i własnie góre zawsze podkreslałam a grube nogi ukrywałam pod dobrze skrojonymi spodniami, proste kroje, bezpieczne kolory itp. ale teraz mi sie przytyło i mam boczki co mnie załamuje wpadłam w dolek i automatycznie nie chce mi sie o siebie dbac wiem ze musze schudnac i to gdzies do 60 ale ta pogoda za oknem mnie dobija

Gość zaniedbana grubaska
No kurde ja nie jestem brudna i spocona, myje sie, włosy mam czyste, uzywam dezydorantów, tylko nie chce mi sie wykonywac tych kobiecych czynnosci ktore powodują ze jest sie atrakcyjnym jak makijaz, perfumy, ładny ubiór. Mam jakies bezpłciowe wygodne rzeczy takie byle sie miec czym okryć :O

Gość ja tez taka sama
bede mogła isc na fitness az na całe pół roku ale dopiero od marca wiec musiałabym teraz w miare ustabilizowac wage zeby chociaz nie przytyc

Gość lostka
Ogladajcie na TVNStyle program :Jak wygladac dobrze nago. W programie wystepuja grube i zaniedbane baby. Po dobraniu odpowiednich ciuchow, ladnym makijazu i fryzurze wygladaja 100 razy lepiej. Uwierzcie, jest wielka roznica miedzy zaniedbana grubaska, a odstrzelona grubaska:D

Gość głowa wielka i mądra
lostka ma rację Jak sie ma nadwagę, to jest to na pewno według naszych obecnych kanonów i według kanonów zdrowotnych niekorzystne. Ale to tak jakby ślepy czy łysy powiedział "e, ja to już nie muszę o siebie dbac, i tak jestem do dupy". Miałam kiedys lekka nadwagę i naprawdę - jest różnica, czy się ubierze bezpłciowy wór, nie umaluje się, a włosy daje sie obcinac kolezance czy mamie - a jak sie dobierze odpowiednie ubrania, zrobi delikatny makijaż i porządną fryzurę u fryzjera. W skali 1-10 wolisz miec 6-7 czy 1 ?

Gość zaniedbana grubaska
tylko mi sie nie chce starac bo nie widze sensu i tak bede wygladała paskudnie zrobiona czy nie ;-(