Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakteriajedna

nie umiem wybaczać, ale chce zapomniec..

Polecane posty

Gość bakteriajedna

Gość Gabiii
ja tez :-( Nie wybaczę nigdy-ale chciałąbym zeby ktos zafundowal mi amnezje.:-(

Gość do ciebie mowie
a ja nie, umiem wybaczac, ale nie zapominam... bo przeciez, nie mozna zapominac, tego ze ktos nas zranił, zeby nie dac sie 2 raz zranic, trzeba uczyc sie na bledach i byc bardziej otroznym w kontaktach z ludzmi..a wybaczyc, to znaczy, nie myslec o przeszłosci, nie rozpamietywac, nie zyc checia zemsty

Gość do ciebie mowie
to szczerze wam wspołczuje, nienawisc niszczy nie osobe ktora was skrzywdziłam, ale was samych!!niestety, a jak wybaczycie spadnie jak kamien z serca

Gość Gabiii
Na wszystko potrzeba czasu-moze nikt,nigdy nie zranil cie tak mocno jak mnie?Chcialabym wybaczyc-narazie nie potrafie :-(

Gość ja wybaczam ale nie zapominam
nienawisc zzera niestety nas samych a nie osoby do ktorych nia ziejemy.:o

Gość Gabiii
Wiem.I co z tego jak nie potrafię?Narazie nie umiem zapomnieć,machnąc ręką-poprostu nie potrafię.

Gość Gabiii
Ktoś zniszczył moje życie,podeptał godność,zabrał wszystko co miałam najcenniejsze-nadal dręczy,grozi...wybaczyć ? zapomnieć? Bardzo bym chciała....

Gość Gabiii
Nigdy ,nikomu nie życzyłam zle.Starałam się w zyciu kierowac zasadą-Zyj i daj życ innym.Sama jestem przerazona tym ze ktos ,kogo bezgranicznie kochalam,wzbudzil we mnie tak okropne emocje,ze chcialabym zapomniec i ze nie potrafię wybaczyć.:-(

Gość do ciebie mowie
gabii byłam w takiej sytuacji jak Ty i wybaczyłam, tez ktos mnei zranił i wiesz, ze teraz o wiele lepiej mi sie zyje..a do tmatej osoby czuje obejetnosc-a to nawet gorsze niz nienawisc..bo nienawisc to jakies uczucie..a obojetnosc to zero uczuc

Gość do ciebie mowie
moze przyjdzie czas ,ze uda sie przebaczyc..u mnie musiały minac 2 lata..i powiem ci w sumie"ponizyłam" sie bo sama powiedziałam , pierwsza tej osobie"wybaczam i nie chce wojny i nie licz na zemste, bo nie jestesm osoba ktora zamierza tracic swoj cenny czas, na ciebie, wybaczam ci, ale nie zapominam..nie chce juz z toba kontaktow utrzymywac" i kamien spadł mi z serca