Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Corobic

Nie wiem co robic? Odejsc czy przeczekac

Polecane posty

Gość faceci....
odejdz tak bedzie najlepiej, nie mowie na stale, sama pozniej stwierdzisz kiedy wrocic i czy wrocic. nie mecz sie kochana bo to zle na Ciebie i dziecko wplynie, ciesz sie sama dzidzia, ze tez faceci tego nie potrafia.... :O niektorzy oczywiscie

Gość faceci....
Gabkkkkkoooooooo ooooooooo to dobre no wlasciwie racja!!!!! dlaczego Ty....

Gość Corobic
co do kochanki to watpie... ale moze.. nie wiem dlaczego ja mam uciekac? bo to było nasze mieszkanie, i nie chciałabym byc tutaj sama, teraz czuje sie samotna w nim i jest mi strasznie zle, nie chce byc tutaj... jest zimne i puste..

Gość Corobic
dziekuje za wsparcie ! uciekam do pracy...

Gość Gabkkkkkoooooooo
Ja sadze ze takiego chama kopnelabym w dupe, lepiej zostac sama z dzieckiem niz uzerac sie z takim nie odpowiedzialnym gnojkiem, facet ma 28 lat, juz dawno powinien dorosnac. Jesli nie chcesz zostawac sama w waszym mieszkaniu to wyprowadz sie, moze oprzytomnieje i przejdzie transformacje, bo jak zostaniesz to sadze ze moze byc tylko gorzej. Jesli natomiast sie nie zmieni to wiem ze to trudne ale nie zaluj na niego ani jednej lzy, bo nie jest tego wart, glupi gnojek, za jaja tylko takiego powiesic.

Gość Corobic
to jeszcze ja... wiem ze najlepiej go kopnac w dupe.. ale prawda jet taka ze to dziecko chciałam miec wlasnie z nim a nie sama... dlaczego zycie jest takie trudne i co chwile kopie po dupie...

Gość taktoznimijuzjest
w zasadzie popieram dziewczyny... powinnaas zniknac nawet bez slowa, pewnie bedzie wiedzial gdzie cie szukac. i wtedy zobaczysz co zrobi... trzymam kciuki

Gość Gabkkkkkoooooooo
Wiadomo ze to z nim chcialabys to wszytsko dzielic, ale pograzasz sie dziewczyno, moze on akurat potrzebuje takiego szoku, ze moze cie stracic, moze wtedy oprzytomnieje.

Gość ktoś1252
porozmawiaj z nim. Jeżeli nie podziała niech to on się wyprowadzi, to wasze wspólne mieszkanie a ty jesteś w ciąży i nie powinnać się zajmować jeszcze na dodatek przeprowadzką.