Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hszonszcz vol II

Najfajniejsze kobiece piersi to takie 75c - srednie ale jedrne i stojace

Polecane posty

Takimi to i fajnie sie pobawic a i dziecko moze byc karmione bez przeszkod bo kobieta nie jest uposledzona fizycznie Jedrne stojace 75c - cudo ;-) I do tego wyrazne wciecie w talii i szczupla sylwetka mniammmm ;-)

Gość wiać że się nie znasz
na rozmiarówce damskiej bielizny.😴

jeśli c jest średnie, to duże są f wg Twojej logiki - a f rozmiarówki juz nie znajdziesz w normalnych sklepach przejdź sie dziecko do sklepu z bielizną, a jak się wstydzisz, to na dzial bielizny w supermarkecie i zobacz, jak wygląda stanik w rozmiarze C i wtedy się wypowiadaj, ok?

Gość to jest forum uczuciowe
o swoich preferencjach cyckowych idz sie wypowiadaj na erotycznym a tak w ogole to rob to na forum dla facetow, bo tutaj kobiety maja ciekawsze rzeczy do czytania, nic twoje glupkowate przemyslenia

to jaka wg was jest miseczka C - krowi rozmiar ? moze dla desek bez piersi, ale to jest na prawde sredni rozmiar chyba nie widzialyscie duzych piersi - a moze wlasnie widzialyscie i sie dowartosciowujecie ? :classic_cool:

Gość ten caly hszonszcz to
najwiekszy debil na kafe oprócz jarka i san subito

Gość miseczka 75C nie jest
zbyt duza wiec nie masz sie czym podniecac.😴

Gość noszę F
takie miseczki, przy obwodzie 75 bez problemu można dostać w normalnym sklepie... więc Ewa 33 pieprzysz głupoty. zgadzam sie z autorem t takim biustem wyglądałam super, szkoda, że po dziecku mi urósł... nie wygląda żle, ale go nienawidzę

ale czy ja napisalem ze to sa duze piersi ? :-o polecam naukę czytania ze zrozumieniem :classic_cool: tak tak, wyzywajcie mnie tluste deski od debili, od tego nie schudniecie a i piersi wam tez nie urosna a co najwyzej podpompujecie sobie swoje opony gastronomiczne :classic_cool:🖐️

Gość a ja mam 70dd i tak bardzo bym
chciala miec c 😭

Gość ten caly hszonszcz to
hszczonszu debiulu ja akurat mam rozmiar 75 E i jestem dosyc szczupła a ty ze swoim c mozesz sie bujać

a ja wlaśnie mam takie piersi opisane przez autora, i powiem, że jestem z nich strasznie zadowolona :) pozdrawiam :)

Gość do autora ch
hahaha ale baby sie na ciebie rzucily,ja popieram twoja wypowiedz,reszta chyba to pseudo kobitki,obciach:O przeciez nie patrzy sie tylko na miseczke w tym wypadku C,wezmy np rozmiar 85 c a 75 c i miseczka ta sama a jednak niewiele sobie rowna,autor dobrze napisal a cycuchy 75 c to ideal:classic_cool: i tego sie trzymajmy:P

Gość to jest forum uczuciowe
i nie gadaj autorze sam ze soba, juz nie te czasy, ze zrobisz glupi temat i laski rzuca sie na siebie, i zaczna przekrzywiwac ktora ma lepsze takie tematy sa zalosnie nudne i przewidywalne, a myslales pewnie ze niczym jareczek sprowokujesz kobiety:O idz toczyc takie jalowe dyskusje z kumlapmi z gimnazjum[ śpi]

Gość śietlna pała
i po co ci to chłopie było? teraz te z wklęslą klatką piersiową i cycami-donicami oczy ci wydrapią ;p a najładniejsze piersi to sa proporcjonalne do sylwetki :)

jak lubisz rozmiar 75 c to chyba lubisz puszyste laski z malym cycem ? takie rozmiary byly 20 lat temu, tera sie troche pozmienialo i to co nazywasz 75 c to naprawde jest 65 dd lub nawet 65e

Gość lubie popatrzec sie na kobiece
biusty ale tylko duze i chetnie bymje pomietosiła a jestem baba

tak ten caly hszonsz widac lubi lekko pulchne z małym cycem ale to jak wiekszosc, mało który moze miec szczupła z duzym biustem np 70 E

80 pod biustem to musi wazyc tak do 80 kg, jak miałam 80 D to wazylam 79 kg, teraz 20 kg mniej i jest 70 E

Gość kogo to obchodzii

Gość dziwny jesteś
powilasz kolejny mit że wykarmoic dziecko może jedynie kobieta z dużymi piersiami.... ilość pokarmu nie zależy od rozmiaru biustu....ale facetom o prostym rozumku trudno to sobie nawet wyobrazić

Gość trghggggf
lubie popatrzec sie na kobiece 80 pod biustem to musi wazyc tak do 80 kg, jak miałam 80 D to wazylam 79 kg, teraz 20 kg mniej i jest 70 E a jakie masz wymiary nosząc taki stanik??

Gość geeeeeh
c to jest średni rozmiar, noszę 75c wiem z doświadczenia