Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hszonszcz vol II

Najfajniejsze kobiece piersi to takie 75c - srednie ale jedrne i stojace

Polecane posty

Gość nklgblkijbkjbg
kolejny, który myli rozmiary, wiesz, ze wiekszosc lasek, która nosi 75c ma źle dobrany stanik? żeby nosić pasujące 75 to laska musi być naprawdę gruuuba i przy normlanym wzroście, załóżmy - do 170 cm być przy nadwadze, także piszesz bzdury 🖐️

Gość ja 75d
ja mam 1,65cm wzrostu, ważę 50kg i mam rozmiar 75D, także można być szczupłą i mieć duży, jędrny biust:)

Gość NightShade
ja waze 56 kg mam 168 cm wzrostu 90 w biodrach, 65 w tali oraz 90 w "klacie", a pod biustem mam 72cm, nosze rozmiar 70/75 C nie mam zapiecia na karku ani obwislych piersi, wrecz przeciwnie, mam pelny, jedrny biust. Nie wiem czy te co nosza ponizej C sa tak zazdrosne czy tez po prostu glupie, zeby wciskac az taki kit ze nosi sie 75 przy obwodzie 80-85... macie jakies kompleksy czy co? Kupuje tylko w sklepach z dobra bielizna, zawsze mierze biutonosz i nie uzywam push up'ow bo nie musze. Wg. was jestem gruba, mam male piersi i zle dobrany stanik? tak was razi to C, bo wiekszosc facetow uwaza je za idealny rozmiar? A do tego podaje sie rozmiar obowiązujący na rynku, w WB sa inne rozmiarowki ale my jestesmy w POLSCE i mamy takie a nie inne standardy rozmiarow! polecam wziac do ręki metr krawiecki i zmierzyc szerokość stanika o rozmiarze 75 - bo ma dokladnie 75 cm przy czym hatki pozwalaja regulowac do okolo 70 cm na najciasniejszym i lekka rozciagliwosc do okolo 78 cm na ostatniej haftce - biustonosz intimissimi, to samo freya.

Gość co za forumowe
ale sie dziewczyny rozpisaly, chca sie hszonszczowi przypodobac :classic_cool: ja mam 120 A i wclae nie rozpaczam z tego powodu :classic_cool: