Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creejzolka24

WYPRAWKA-od czego zaczac..???

Polecane posty

Gość creejzolka24

Jaka to byla lub moze dopiero bedzie pierwsza rzecz zakupiona dla bobaska? I w ktorych miesiacach ciazy zaczynacie kompletowac?

powinnas zaczac od przejrzenia wyszukiwarki tego dzialu - bylo juz milion tematow na ten temat i napewno znajdziesz tam odpowiedz.

Pierwszymi rzeczami jakie kupiłam był pajacyk GAP w lumpie i wózek :D W 5 miesiącu kupiłam wozek. Pajacyk to spontan w 3 mc ;)

Gość hacjenda...
Na zywiol... od czego bedziesz chciala... Generalnie zrob liste potrzebnych rzeczy, ale bardzo fajnie jest tak wejsc do sklepu i kupic cos fajnego ot tak, z potrzeby serca!!!

Gość creejzolka24
Liste juz mma gotowa tylko zastanawiam sie od czego konkretnie zaczac. A ja mialam podobnie jak "misiaczkowa".W 3 miesiacu kupilam spontanicznie ladne zielone body w GAPie.Narazie to wszystko co mam.jestem w 4 m.c.

mój pierwszy zakup to chyba był rożek :) a potem poleciało.... zaczełam w 22 tygodniu po usg połówkowym

Ja zaczęłam pod koniec 6 miesiąca ciąży. najpierw był wózek, łóżeczko, rożek. Później po kolei: ubranka, rzeczy do szpitala, pieluszki, kosmetyki. Także już praktycznie wszystko skompletowałam. Ale kup najpierw najpotrzebniejsze rzeczy, bo to wszystko kosztuję kupę kasy :D więc lepiej po porodzie coś mało ważnego dokupić niż ważniejszej rzeczy przed porodem nie mieć. Ale dla takiego maluszka warto :D

Gość creejzolka24
Anabelkaaa - widze ze na Ciebie juz czas niedlugo:-) Duzo szczescia i POWODZENIA zycze Tobie i wszystkim przyszlym mamom na Kafeterii

Gość creejzolka24
Meea - na Ciebie tez:-) Tobie rowniez POWODZENIA i duzo wytrwalosci zycze:-)

tak w okolicy 6 msc - a co różnie - co się akurat ładnego trafiło :D ale jako jedne z pierwszych rzeczy to był pajacyk taki z cieniutkiego misia z disneya, a potem to już poszło :D oj fajnie to było...