Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truestory

Jak zachęcic chłopaka do seksu?!

Polecane posty

Gość truestory

Mam naprawdę nietypowy problem wobec którego do końca nie wiem jak się zachować. Mówiąc prosto z mostu- mój chłopak nie chce uprawiać ze mną seksu! Jesteśmy ze sobą już ponad pół roku i już nie raz i nie dwa mieliśmy doskonale okazje aby przejść do konkretów( kolacja we dwoje, szampan itp.) ale on jakby w ogóle tego nie zauważał! Mam wrażenie ,że tematu seksu w ogóle dla niego nie istnieje, kiedy próbuje o tym porozmawiać on natychmiast zmienia temat! Zaczynam się zastanawiać - czy możliwe aby normalny dwudziestoparolatek był jeszcze prawiczkiem?? Pod każdym innym względem jest wspaniałym chłopakiem i jestem z nim naprawdę szczęśliwa! Nie jestem jakąś nimfomanką ale naprawdę taka sytuacja nie jest dla mnie komfortowa! Co mogę zrobić?

Gość pati215
sluchaj to ze chlopak w tym wieku jest prawiczkeim to mnie nie dziwi bo znam takich..... moze twoj chlopak boi sie tego pierwszego razu

Gość to możliwe
że nigdy nie miał kobiety. mój były mąż był prawiczkiem do 24 roku zycia, a wierz mi, że był normalny i przystojny..

Gość pati215
wkoncu sie przelamie i dojdzie do tego powaga

Gość truestory
hmm nie sądzę żeby sie bał, on raczej do odwazniaków należy, otwiera piwo okiem itp. Jak kiedyś rozmawialiśmy to chwalił mi się swoimi podbojami, ile to dziewczyn nie zaliczył wiec chyba prawiczkiem nie jest. Poza tym kiedys raz zrobilam mu loda. Moze to jest problem, jego penis byl jakis dziwny, ta skora nie schodzila wcale i wsmaku tez nie bardzo, taki troche jakby to powiedziec poczowy smak. Czy myslicie ze od tego czasu sie przestraszyl?

Gość truestory
nie poczowy tylko moczowy czyli jak mocz, przepraszam literowka

Gość pati215
co ty.... ponoc sie chwalil ile panienek zaliczyl to ty nie powinnas byc dla niego problemem..... moze kup sobie czerwona bielizne...co czerwone to zboczone:);)

Gość pati215
a tak tez moze byc ale jezeli na loda sobie pozwolil to nie sadze....................

Gość caty
Są dwie opcje: 1) Faktycznie jest prawiczkiem i porostu ma kompleks, obawia się ze nie podola twoim oczekiwaniom albo cos, wtedy musisz sprawic by czul się naprawde bezpiecznie przy tobie a prędzej czy pozniej trybiki zaskoczą:) 2) Tak naprawdę jest gejem:PP sorry ale nie mogłam się powstrzymac:P

Gość Ktośśśśśś
Jak mu \"ta skóra\" nie schodziła to znaczy, że może mieć tzw stulejkę i nici z seksu. Jeśli to prawda to nie sądzę, aby miał wiele panienek, bo ze stulejką nie da się uprawiać seksu komfortowo. Albo gość niewiele czuje i żadnej satysfakcji z tego nie ma, albo zwyczajnie seks sprawia mu \"tam ból\"... konieczny może być zabieg chirurgiczny.

Gość truestory1
sprobuje z ta bielizna. Ale czy to nie glupie zebym to ja go zachecala? przeciez to facecetowi powinno bardziej zalezec. A jesli on ma rzeczywiscie ta stulejke? Moze wstydi sie tego zapachu i smaku

Gość Osama Bin Laden
"otwiera piwo okiem" hahah ale mi odwaga, to debil jest nie odważny gość buahahaha

Gość pati215
no generalnie to facetowi powinno zalezec ale jezeli tak nie jest to ja nie rozumiem ja nigdy nikogo zachecac nie musialam ale moze jak sie tak odpicujesz to nie utrzyma rak przy sobie i zrobicie to.

Jedyny post jaki do tej pory napisałam to był, tez rozpoczynający temat, wszystkie inne panie o nicku truestory podszywały się podemnie! Zastrzegłam sobie nick więc teraz wszystko powinno byc w porządku:) Dziękuje za wszystkie konstruktywne opinie,

Gość AGSGS
Na początek muszę ci pogratulować cierpliwości i dobrej woli, jaką wykazujesz się w tej sytuacji. Naprawdę musisz coś czuć do tego szczęściarza ,że nie zniechęcasz się tym problemem, większość kobiet na twoim miejscu uciekła by w siną dal. Moim zdaniem jeżeli już wytrwałaś już w tyle czasu w celibacie, to powinnaś być konsekwentna i nie zniechęcać się tak długo jak to możliwe. Szkoda by było gdyby twoje poświęcenie poszło na marne! Pozdrawiam serdecznie

Gość angina1234
Pomysl ze jezeli to wlasnie ty wprowadzisz go w swiat seksu to bedziesz dla niego ta jedyna, i pewnie nigdy nawet nie pomysli o innej lasce. Uczn go swoim niewolnikiem!

truestory Twoj chlopak albo ma kogos na boku kto go totalnie eksploatuje sexualnie albo jest totalnym impotentem i niedorozwojem skoro w wieku dwudziestuparu lat nie chce uprawiac sexu :(

Gość angina1234
stanie sie niewolnikiem? co ty wygadujesz ona pewnie zrobi z niego mężczyznę a gość wyleczony z kompleksow i już pewien wlasnej wartości będzie chciał odrobic sobie tamten stracony czas- bzykając na prawo i lewo:P oczywiście ci tego nie życze, ale niestety znam troche facetów….

Gość miodek
znasz troche facetow ale nie znasz kazdego. kazdy jest inny a poza tym nie ty jedna znasz sie na facetch

On jest inny i ciężko mi sobie wyobrazić, żeby mnie po czymś takim zostawił.. Zastrzegajcie sobie nicki dobrze wam radzę:)

Gość miodek
ale taki czeresniak to ma zabawe jak sie pod kogos podszyje..... brak mi slow

Gość zafrasowana
I nie sugeruj się tym ,że chłopak jest teraz taki mało wyrywny to tych spraw bo jak już uda mu się „przepłynąc na drugi brzeg rzeki” to wtedy sprawy mogą już się potoczyc błyskawicznie! Wiem jak to dziala, żel na włosy, maxigra do kieszeni i na dziewczynki:///

Gość moim zdaniem123
jest prawiczkiem. skoro tak sie przechwala ile zaliczyl kobiet to jest to wyrazny sygnal, ze nigdy tego nie robil. zadna bielizna , nawet czerwona :), nie pomoze! facet zwyczajnie sie boi! no i o higiene tez niech zadba, bo moczowy smak penisa swiadczy, ze nie wyciera siusiaka po sikaniu :) tyle ode mnie!

Gość tu są tylko doświadczeni
porażka facet 20parę lat i nie chce seksu ??????????????????? nie działa szampan itp. ?????????? obawiam się, że nie pomoże tu nic tym bardziej żadna bielizna!!!! RZUĆ DZIADA! im wczesniej tym lepiej bo za miesiąc założysz kolejny topik

Gość monika123412345
ja jestem z chlopakiem 3 lata mamy po 23 lata i kochalismy sie kiedys czesto a teraz moj chlopak prawie nie chce tego robi jemu wystarczy raz na 2 tygodnie to dopiero jest problem:(

Gość zuakobieta
Oj widzę ,że koleżanki musiały się nie raz porządnie sparzyć ale nie demonizujmy od razu aż tak wszystkich mężczyzn. Naprawdę nie jest znowu tak źle, nie traćcie nadzieii;))

Gość do monika 1234....
moze ma kogos kto go zaspakaja.... sory ale trzeba i o tym pomyslec bo juz slyszalam o takich przypadkach

Gość łoooo
moze jestes brzydka i gruba i go nie krecisz dlatego nie chce spac z toba bo boi sie ze zawiedzie cie i mu nie stanie