Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Powtarzam temat - GARDZE FRAJERAMI, KTÓRZY...

Polecane posty

...choć raz w życiu usłyszeli od kobiety \"Jesteś świetnym, czułym i romantycznym facetem, ale zasługujesz na kogoś lepszego niż ja, dlatego lepiej będzie jak się rozstaniemy\" :o:o

A tymi co zostali zdradzeni z czarnuchami już nie gardzisz? Przeszło Ci od wczoraj? Czy zrozumiałeś, że ten epizod nie był aż tak ważny w Twoim zyciu?

>> znasz to z autopsji? A wydaje ci się, że jestem dobrym, wrażliwym, czułym i romantycznym mężczyzną? :classic_cool:

>> A tymi co zostali zdradzeni z czarnuchami już nie gardzisz? Tych mi raczej żal, ale odrobina pogardy też jest :classic_cool: W tym temacie już o nich nie wspominałem, bo nie radzicie sobie z wielowątkowością, tematami pobocznymi, dygresjami, itp :o

>> nie znam cię, nie mnie oceniać Pytam cie, czy tak ci się wydaje. Nie musisz mnie znać, zeby wysnuć przypuszczenie.

Gość alicja z krainy lodów
SANTO --Jesteś świetnym, czułym i romantycznym facetem, ale zasługujesz na kogoś lepszego niż ja, dlatego lepiej będzie jak się rozstaniemy :P:P:P

\"Pytam cie, czy tak ci się wydaje. Nie musisz mnie znać, zeby wysnuć przypuszczenie.\" przypuszczać to ja mogę wszystko ale do niczego to nie prowadzi :)

>> albo Nadia albo Eliza - nie wiem jeszcze Ładne imiona, ale żadne się nie zdrabnia w fajny sposób :o Z tych dwóch bardziej podoba mi się Nadia :) A skoro już przy rosyjskich imionach jesteśmy, skoro to córka, to moze nazwiesz ją Tania? :classic_cool: Kto wie kim ona bedzie w przyszłosci, a takie imie w niektóych branżach moze się przydać :classic_cool:

>> więc można zaakceptować ten jego dziecinny sposób myślenia Bardzo dziękuję za zrozumienie i wyrozumiałość, doceniam 🖐️

po co Tania? :D ostatnio usłyszałam, że Nadia pasuje do ukrainskiej prostytutki wiec w razie czego też bedzie dobre :D

>> po co Tania? W handlu lub usługachprzyda się jak znalazł :classic_cool: >> ostatnio usłyszałam, że Nadia pasuje do ukrainskiej prostytutki wiec w razie czego też bedzie dobre Szczerze powiem, kiedyś przed Rzeszowem robiła mi orala jedna ukrainka i miała na imie Nadia :classic_cool:

Gość frajerr
"Jesteś świetnym, czułym i romantycznym facetem, nie jestem ciebie warta,zasługujesz na kogoś kto pokocha cie tak jak ty kochasz mnie, tyle ci zawdzieczam nigdy o tym nie zapomne, ale to tylko przyjaźń"

Santo - gardzisz, bo trzeba sobie jakoś radzić. Bo, żeby coś takiego usłyszeć, albo zostać zdradzonym, trzeba najpierw móc choć na chwilę zbliżyć się do kobiety. A Ty na to szanse masz marne.