Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANIE DO KOOBIET

JAKIM SAMOCHODEM MUSI FACET PODJECHAC...

Polecane posty

Gość NIezaczerwieniona
SunsetSuit.... De gustibus non disputandum est A tak poza marginesem.. to był mały żart z tymi samochodami, chciałam poznać Wasze zdanie. Szczerze.. nie kręcą mnie samochody.. to dobre dla małolatów, sztucznych tipsiar, które myślą, że dupą zawojują świat.... Ehhh.....

NIezaczerwieniona-> faktycznie nie wiele trzeba żeby cię żerżnąć:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Oleju zero:D:D:D:D

Powtarzając za Ferdynandem Porsche, sportwy samochód poznaje sie nie po tym jak przyśpiesza, tylko jak skręca i hamuje... a te samochodziki robia to wyjątkowo niemrawo

Gość marrakuja
czystym :P

jak byłby to dziadek tak przystojny jak piękne jest to auto i mia temu autu równa klasę i by mu dygał, to niech będzie i dziadek. w przypadku faceta akurat młodość nie jest do atrakcyjności potrzebna. taka przewaga płci męskiej na tym świecie ;)

Gość fajnie......
nie lubicie seksu w samochodzie?? hmm... my z mezem czasem sobie lubimy tak wyskoczyc naszym autkiem na male co nie co dla urozmaicenia:))

na tvr cerbera, porsche carrera, jaguar xj220, itp. bym sie dala wyrwac :D ale bzyknac bylo by trudno, bo to male autka sa no i chyba nie oglada sie takich w polsce wiele :P :P :P

Pussy Wagon z Kill Billa i wszystkie twoje ;) podrasowany peugeot 206 sportowe.... taaa.... to mniej wiecej tak jak palma robi z Warszawy - Miami

Gość adriano mool
trabant ..bo tipsiary lubuja sie w plastiku

Gość upupupupupui67u

Gość Mrs Good
Na seks w aucie skusiłabym się tylko z moim mężem, wszystko jedno jakiej marki samochodem podjedzie.

Gość sexylady30
seks w aucie to nie dla mnie, jestem za bardzo wygodnicka, hotel minimum 4 gwiazd :p

Gość Bugatti 16.4 Veyron