Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaMlodaMala

tabletki JASMIN

Polecane posty

Czy ktos sie orientuje co moga oznaczac krwawienia miedzy miesiaczka :( Biore Jasmin od dwoch tygodni Znajoma mowi, ze te tabletki widocznie sa za slabe czy ktos tak mial.Jak myslicie odstawiac te tabletki czy poczekac jakis czas...

krwawienia na poczatku przyjmowania tabletek są normą:)powiedz lepiej jak sie czujesz biorąc jaśmin ja naczytałam się tylu negatywnych opinii na temat jasminu,ze leza sobie juz chyba 4 miesiące w szufladzie:)

Gość jeju następna
plamienia na początku są normalne.

Ja je biore od trzech miesięcy i nie zauważyłym zadnych zmian.Znajoma bierze trzy lata i tez nie narzeka.A co do krwawień to są normalne lekarz powinien Cie poinformowac o tym że moga wystąpić.

Gość selene4
To normalne. W pierwszych 3 miesiącach barani tabletek często występują krwawienia między miesiączkami , jest zupełnie normalne. Nie słuchaj znajomych, tylko jak masz jakieś wątpliwości zadzwoń do lekarza albo zapytaj w aptece.

ja biore yasminelle i mam caly Bozy miesiac plamienia i to baaardzo obfite. Pytalam lekarza powiedzial ze przez 3 pierwsze cykle mogę tak mieć i ze to normalne, a jak po 3 cyklach nie przestanie no to trzeba zmienić.

Dzieki kobietki :P Troszke mnie uspokoilyscie :) Biore je dopiero dwa tygodnie a wczesniej bylam na EVRZE ale musialam je odstawic Co do Jasmina procz nie wielkich wypryskow na twarzy i krwawienia nie mam zadnych objawow , wiec jak narazie jest OK :D

nie martw sie, przejdzie, ja plamilam dzien w dzien przez pierwszy miesiac, nastawialam sie na najgorsze, ale po pierwszym krwawieniu z odstawienia przestalam i wszystko mi sie pieknie uregulowalo.. .. poza tym ze nagle zaczely mi sie robic zylaki ktorych nikt z mojej rodziny nie ma, wiec odstawilam to gowno.

Gość ja bralam 4 lata
i plamienia do 3 pierwszych miesiacy to norma ogolnie tabletki sa z pierwszej polki i nie sa slabe ale po okolo 3 latach zaczelam tyc przytylam 6 kilo na yasminie no i od wczoraj mam spiralke

Gość kasia211
ja bralam te tabletki prze zpol roku i zaszlam w ciaze ale nie mialam zadnych problemow z krwawieniami miesiaczki byly regularne

Gość kasia211
mam teraz sliczna coreczke ma 5,5 miesiaca:)