Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem sama nic znalezc

MAMUSIE PROSZE PORADZCIE MI COS BO NIE MAM POJECIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość omatkoicórkooo
no ale skoro mówisz ze szkoda Ci kasy na cos drozszego , jakis plaszczyk czy cos to chyba na ponczo tez szkoda kasy , moze lepiej jak od kogos pozyczysz?

Gość fanka annka
serio wzieli Ciebie na swiadkowa? dla mnie to przegiecie, przeciez mzoe sie okazac ze bedzie nie tak cos z dzieckiem, i dla Ciebie to tez klopot bo nei masz sie w co ubrać. Wlasnie czytajac temat tez pomyslaals ze kupisz sobie cos a okazesie ze musisz isc do szpitala.

czy odpowie mi jeszcze jakas mama - ja jestem juz prawie na 100 % zdecydowana na ten zestaw co podalam ale chcialabym poznac opinie kogos dodatkowo bo nie wiem czy to wystarczająco elegancki komplet bedzie. A chcialabym kupic to juz dzis

Gość podniose bo tez szukam czegos
ładnego a to mi sie podoba .

Gość lksdgplfksdte
ten sweterek co pokazałaś wyżej ładniejszy niż ta bluzka z zestawu, ponczo w ogóle mi się nie podoba ale to kwestia gustu

Mi bardzo się ten zestaw podoba :D Nie jest ciemny więc nie będzie on Ciebie przytłaczał :D Do tego jakaś ładna biżuteria i będziesz wyglądała jak miss :D

Gość podniose bo tez szukam czegos
princpolo mi tez sie podoba i za taką cene ? Za calosc wychodzi 145 zl z przesylką a ja ostatnio za tunike tyle dalam :o ma babka reke do szukania:D

dziewczyny a jeszcze pyt dotyczące spodni chodzi o rozmiar jaki zamowic 42 czy 44? bo za mc moge jeszcze troche przytyc i nie wiem czy te 42 nie beda za male

Gość lksdgplfksdte
lepiej wieksze jak cos to nadmiar pasek złapie z za małymi będzie gorzej

podniose bo tez szukam czegos ----To fakt,ma kobita talent :D Pamiętam jak byłam w ciąży i za głupią bluzkę płaciłam 110 zł (nie firmówka!)

no dokladne wymiary to 106 w biodrach i 62 w udach to ten rozmiar 44 akurat bedzie dobry bo tam w biodrach 110 a w udach 65 to powinny pasowac raczej.