Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wasz Klient Wasz Pan

jak poderwać ekspedientkę ?

Polecane posty

Gość papryczkaaa
masz syna a nie wiesz jak wyrwac lasencje? a zonke jak wyrwales?

Gość Wasz Klient Wasz Pan-prawdziwy
hehe z zonka to byla inna historia. Pracowalem troche w anglii, wiec jak wrocilem to straczylo mi na fajna bryke (Opel Calibra w wersji jak Viper- z dwoma pasami przez srodek, naprawde ogien). Jezdzilem wtedy po roznych takich dyskotekach w moim miescie i wioskach w poblizu. No i pod jedna z takich bud zauwalylem ze w golfie obok cos sie dzieje, szyby zaparowane itp, mysle sobie, zatrabie i zobcze reakcje bo tam musi sie ktos ruchac. Zatrabilem, patrze a tam nagle ktos przeciera jezykiem pare na szybie golfa, piekne blond wlosy, ostry makijaz, zula gume i przecierala usta, normalnie mnie olsnilo. Ona chyba tez sie niezle zafascynowala bo wytrzeszczyla oczy i zaraz potem chyba olsniona moja kalibra wyskoczyla z golfa, dajac gosciowi w pysk. Pozniej szlo jak z platka czyli gadka szmatka i do lasu. Jakis czas potem spotkalem ja na McDonaldzie w ktorym pracowala i powiedziala mi ze jest w ciazy. Zdziwilem sie troche bo wtedy robila mi jedynie loda no ale moze cos nieostroznie bo data sie zgadzala, no itak zostalem ojcem

Gość papryczkaaa
nie chce mi sie tego czytac... przeczytam jutro i odpisze:):):):)

Gość lolllll
no przegrales zycie koles... nie poruchales i ojcem zostales ;D

eeeeeee to z Calibrą to takie se :( cały GM = badziew z synem jeszcze nie pogadam o wyrywaniu rzodkiewek bo jest trochę za mały a żonkę... stare dzieje, zapomniałem już :D

Gość papryczkaaa
ha ha ha nie gadaj ze dales sie tak w huja zrobic??? ej kolego sluchaj bo ja tez w ciazy i frajera szukam:) zeby to bylo bardziej realne to sie przespie z toba:p

no daj spokój, to góry strony to podszyw plamisty

no zastanowie sie nad twoja propozycja ale wiesz ja juz nie mam tel Calibry a na nia wszystkie dziewczyny leciały. Mam teraz Golfa 3 z przyciemnianymi szybami i szeroka rura wydechowa, jak chcesz to zrobie przegazówke i wrzuce na rzute i dam tu link ok? Zobaczysz ekstra fura!

Gość a moze.....
hmm

podchodzisz mowisz ej laska mam zajebisty paprykarz w domu moze wpadniesz na dwie kromki i jest twoja :D

Gość kazanova
spytaj się czy już ma jakiegoś bolca na noc