Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teaja

Okazywac zazdrosc

Polecane posty

Czy powinnam okazywac ze jestem zazdrosna o mojego faceta czy lepiej to ukrywac? boje sie zeby mu nie odbila palma i nie zrobil sie pewny siebie ale z drugiej strony wkur**ają mnie jego kolezaneczki które sobie nie robią nic z tego ze jest juz zajety i rzucają do niego ostre teksty :(

Gość pati215
sluchaj musisz mu pokazac ze zalezy ci na nim i tyle

wydaje mi się ze jak mu o tym powiem to mnie wysmieje albo jak mowilam wczesniej zrobi się nie dozniesienia a te kurewki mialabym ochote pokiereszowac bo wkurzaja mnie seryjnie jak mam mu pokazac ze mi na nim zalezy tak zeby nie domyslil sie ze jestem zazdrosna :( ?

Madusia18 jak mam sie zdobyc na cos takiego jak nie moge patrzec na te flondry bo to są 2kolezaneczki moze je to bawi takie zachowanie ale mnie maxymalnie rozwala

myslalam zeby moze jak zaczną swoje podsmiechujki jakos objąc go i sprowokowac delikatnie albo cos :( a co mam począc z komentarzami na jego profilu nk wiem ze to glupie ale tam tez rzucają teksty a tego juz nijak nie unikne a ni nie zapobiegne temu :(

Gość rrrrrrrrrr
choćbyś miała pęknąć nie rob żadnych scen swojemu chłopu !

Nie ma miłości bez zazdrości, tak mówi mój facet gdy jestem o niego zazdrosna lub na odwrót.

Madusia18 obys miała rajce z tym rozumem :( do tej pory wydawał mi sie mądrym facetem ale wiem ze czasami jak pies poczoje suke to głupieje :( nie bede nic robila w stosunku do tych dziewczyn ale czy jemu tez mam nic a nic nie mowic o moich obawach ?

ok dzieki bede probowala i nie dam po sobie poznac ze mnie krew zalewa ze zlosci jak jestesmy razem to nie mam wątpliwosci co do niego ale tyle wkolo ludzi sie zdradza, rozwodzi, odchodzą od siebie, a ja wkoncu mam szanse byc happy wiec troche panikuje, ze ktoras zechce mi go zabrac

Gość Kleeeebry
Słuchaj Madusi 18

Gość loniaa
Zazdrość jest złym doradcą .

Gość Mnie też zżera zazdrość

Gość Kasiolica
Mam ten sam problem