Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem na tak nawet przeciw

kto chce sie odchudzac ale mu sie nie chce.

Polecane posty

Gość jestem na tak nawet przeciw

dzien w dzien myske sobie,ze trzeba wziac sie w grasc i schudnac z tych kilku zbednych kilosow,ale na mysleniu sie konczy... z jednej strony cfhce mi sie odchudzac ,bo po prostu chcialabym byc chudsza i miec fajne cialo, i pzrede wszystkim schudnac z moich ogromniastych ud (bosh jak widze je w lusterku to norlamnie mam ochote wziac noz i je odciaic), a z drugiej strony to jakos nie moge sie zmotywowac,odwlekam i odwlekam pojscie na silownie,w domu mam skakanke ale cus mi sie nie chce jej ruszac no i jestem jaka jestem. nic nie ubywa nic nie przybywa... ktos jeszcze tak ma? ja juz planuje ze zaczen porzadne odchudzanko od 13 litopada,bo jade na wakacje jutro...i wracam 12 wnocy

Gość ksjlkjdhsacj
mam dokladnie tak samo

Bo dobrze wiecie, ze jak sie bedziecie katowac na diecie cud ... to pozniej, tak i tak, przytyjecie ;) I to logiczne, ze Wam sie nie chce. Jesli ulozysz sobie dietke z niskim bilansem ujemnym to praktycznie w ogole jej nie odczujesz. Nie bedziesz sie katowala, bedziesz mogla jesc \"wszystko\" i schudniesz :) No i tylko tam metoda dziala :)

Gość Joggi
Dr. Szpec a mozesz wyjasnic jak to zrobic prosze po ostatniej mojej diecie efekt jojo wiec jak sie rozsadnie odchudzic

Gość 2paczki
dr.Szpec a co polecasz na schudniecie z ud i pupy? cwiczenia tak zeby miesnie se nie zrobily, jakich produktow unikac, weglowodanwo,tluszcz?

Dieta niskoweglowodanowa (unikac weglowodanow, bialko - 1,6g na 1kg masy ciala, reszta tluszcze), jesli chodzi o te partie. Poza tym niski ujemny bilans, zeby nie bylo jojo. Jak miewasz kompulsy to chudniesz z calego ciala a przybierasz glownie na brzuchu, posladk, uda. Zabawa na cale zycie!!! Poza tym jak masz ujemny bilans kaloryczny to ani milimetra miesni nie rozbudujesz!!!

Gość 2paczki
dzieki,a myslisz ze moge jesc na sniadanie jedna ,dwie bulki ? nie moge nie jesc pieczywa.... ;-(

Mozesz, najlepiej jedna a druga o innej porze, zeby nie bylo za duzo weglowodanow w jednym posilku.

Gość 2paczki
to spoko, bo przez jakis okres robilam ,tak ze jadlam musli z jogurtem,potem po 1,5 h jedna bulke przewaznie z bialym serkie, i po 1,5 h kolejna bulke np. z serem zoltym i ogorkiem,pomidrem i po ok.2 h obiad a potem ewejakies jablko, ale prewaznie po obiedzie juz nic nie jem bo nie jestem glodna