Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdychający

Pamiętacie mój poprzedni temat?

Polecane posty

Gość Zdychający

Nie mogę tak... Nie zrobię chyba tego jednak... Czuję się taki samotny, potrzebuję kogoś... Taka jednorazowa przygoda nic mi nie da oprócz tego, że nie będę już prawiczkiem. Przyznam się, że przed chwilą się masturbowałem i już po wszystkim zacząłem płakać :(

Gość 26 godzina
Ja nie pamietam:O

Gość Zdychający
płakałem bo mi było tak dorze, najlepsza dziewica to własna prawica :)

Gość 26 godzina
Sam pisałeś żeby nie moralizować a teraz?

Gość nie wiem skąd to przekonanie
że po pierwszym razie jest się innym człowiekiem, to niczego nie zmienia i prawda jest taka że każdy pierwszy raz z nowym partnerem jest równie stresujący jak ten pierwszy w życiu myślisz że jak przelecisz w ogóle jakąś babkę to gdy spotkasz dziewczynę nie będziesz się stresował jak będziecie mieli zrobić to po raz pierwszy ? stres będzie taki sam, bo będz\ie nowa sytuacja, nowa kobieta, po raz pierwszy zobaczy Ciebie w całej okazałości itp, nie wiesz czy długo wytrzymasz czy będziesz mieć erekcję.... zawsze mi się przypomina kumpel który bardzo chciał przestać być prawiczkiem, zdecydował się iść do agnacji i w efekcie nic z tego nie wyszło bo się tak zeschizował że i tak mu wacek ciągle opadał....no i potem jak opowiadał to wcale nie był taki zadowolony i wcale nie było tak jak to sobie wyobrażał

Jestem rozerwany... Z jedne strony chcę już to zrobić, ale z drugiej nie potrafię, czuję się okropnie ;(

>> Przyznam się, że przed chwilą się masturbowałem i już po wszystkim zacząłem płakać I dobrze, zwaliłeś i ci przeszło :classic_cool: Pomyśl o tej agenturze, z serca radze 🖐️

Gość nie wiem skąd to przekonanie
wy faceci jesteście jacyś dziwni, seks wam na głowę pada... a raczej jego brak...potem różne dziwne rzeczy wam do głowy przychodzą jest przecież masturbacja więc chyba od czasu do czasu udaje wam sie wyluzować, co ?!

>> nie wiem skąd to przekonanie że po pierwszym razie jest się innym człowiekiem, to niczego nie zmienia Pierwszy raz bardzo ośmiela do kobiet, łamie jakies bariery i kompleksy, facet staje sie pewny siebie i potem kolejne kochanki to juz tylko kwestia czasu 🖐️