Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gracjan 29

Czy jest sens robic nvq level 1 za 320 funtow

Polecane posty

Gość Gracjan 29

przez jakas agencje jak wy zrobiliscie ten kurs, jesli przez przez collage to ile czasu wam to zajelo

Gość w jakim zawodzie
nvq level 1 odpowiada chyba GCSE, czyli na poziomie gimnazjalnym. Jak masz jakakolwiek wiedze w temacie, mozesz startowac od 2, czasem nawet 3 levelu Ale, jak napisalam, nie wiem o jakim zawodzie mowisz Kursy trwaja zwykle po rok na level, ale sa pewnie krotsze

Gość Gracjan 29
Z Polski to ja mam magistra po uniwersytecie. Jesli chodzi o ten level to myslalem o opiece nad dziecmi. I sumie mam jakas wiedze - ukonczylem Studium Pedagogiczne ( nauczanie w szkole sredniej ) ;-)

Gość no to pewnie mozesz zrobic
od razy wyzszy poziom - umow sie na rozmowe i pogadaj. Mnie od razu przyjeli na ostatni rok na uniwerku bo uznali studia z polski a ze college jest o poziom nizej wiec nie powinnas miec mysle problemow. powodzenia

Gość szkoda magistra
Po studiach pedagogicznych od razu szłabym na 3 lub 4 level (ze względu na ew. barierę językową) Idz do county councilu - mnie oni płaca za NVQ z księgowości bo mam magistra (trzeba wydać jednorazowo 42 funty na uznanie dyplomu przez Naric) Zaczynam od levelu 2 bo magistra mam z innego przedmiotu. Nie warto wydawać kasy na level 1 w Twoim przypadku