Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mija Czas Bóg Wie

O CO MU CHODZI??? Dzwoni do mnie....

Polecane posty

Gość Mija Czas Bóg Wie

np o 1;00 w nocy ,ja odbieram. Oczywiscie telefon mnie obudził. Ale nie złoszcze się,a wręcz cieszę;) Nie moze zasnąć ,tęskni rozumiem:) Zadzwonil w nocy o tej porze ,odebrałam.Rozmawiamy i zaczął sie zloscic ,ze napisalam mu za malo smsów,ze nie pisałam co robie itd. Kurcze przeciez napisałam mu kilka smsów... Pozniej powiedzial mi ,ze chyba musialam cos teraz robic,bo nie mam zaspanego glosu i ze cos kręce!!! Odpowiedzialam,ze spałam! Ze obudzil mnie tym telefonem i zeby nie wymyslał sobie jakichś nieprawdziwych hostorii,ze jestem zajeta,ze gdzies byłam! Na to odpowiedzial,ze jestem ŚMIESZNA i się rozłączył! Ok... polozylam sie wkurzona spać. Dzisiaj godzina 13;00 dzwoni wesoły ,wita sie ze mną ,pyta co u mnie,co porabiam! Tak jakby nic sie nie stało! Jeezuniu nie wiem o co chodzi:( Najpierw jest miły,pozniej mowi ,ze jestem smieszna i kłamie,rozłącza sie.A na drugi dzien dzwoni i o niczym nie pamieta! Juz sama nie wiem czy to ja zawinilam czy on... Wiem głupie to ,ale prawdziwe. I nie mamy po nascie lat:) Duzo więcej!

Gość krwawe zero
uciekaj

Gość Mija Czas Bóg Wie
uciekać? Hmmm

Gość Mija Czas Bóg Wie
Ja nie dzwonie,nigdy. Smsy ok . To On do mnie dzwoni.

Gość ghhhhhhl
dzwoni jak jest nawalony, mialam tez takiego, wtedy mowil ze teskni i milosc wyznawal, potem sie zloscil itp. olekj takiego

Gość Mija Czas Bóg Wie
Twoj moze byl nawalony jak wydzwanial do Ciebie! Ale sorry to nie mój. Heh pozdrawiam.

Gość miało byc tak pieknie
To się nie liczy. Taki telefon jest usprawiedliwiony czemu sie nie liczy? po pijaku podobno prawde sie mowi

Gość miało byc tak pieknie
zajebiscie, czyli wszystko co mi taki jeden opowiadal jak wydzwanial to bzdura:O