Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaartiiiiiiiii

Czy związałybyście się z....

Polecane posty

Gość maaaaaartiiiiiiiii

troszeczke zniewieściałym facetem, tj. - glos odrobine bardziej kobiecy (ale bez przesady, podkreslam odrobine) - bardzo dbajacy o wyglad - kolegujacy sie tylko z dziewczynami, tj zero kolegow?

Gość ahahahha.
Oj nieeeeeeee

Gość nieeeeeeeeeeeee

Gość maaaaaartiiiiiiiii
No wlasnie to nie gej :) Ale myslicie ze to moze byc kryptogej czyli ,,ukryty" gej? Bo nie wiem czy to ma sens z nim cos zaczynac...

Gość ollinka135
mam takiego w grupie na studiach, zero kontaktów z facetami, dba o siebie, taki picuś-glancuś, charakterystycznie mówi i kręci tyłkiem, jak idzie. no ten twój toż to gej!

Najpierw będzie Ci się podobać bo będzie miał podobny światopogląd co Ty, po pewnym czasie bedzie sam Ci się wpychac pod pantofel, będzie oczekiwać że bedziesz się nim opiekować, Ty bedziesz decydowała o wszystkim - on nie, ważne sprawy na Twojej głowie. Potem zacznie Cie wkurzać, że trzyma nogi bardzo blisko siebie, że jego gestykulacja nie przypomina męskiej, a na sam słodki koniec poczujesz sie jak facet przy nim :) Przerabiałam to przez 10 miesięcy :) Mówie zdecydowanie nie :) Nie po to natura obdarzyła facetów silnymi i opiekuńczymi a kobiety zniewieściałe i delikatne.

Gość maaaaaartiiiiiiiii
ale on ma same kolezanki bo wrazliwy jest ale chyba jakby byl gejem to by dążył do kolegowania sie z facetami, nie ?

Gość maaaaaartiiiiiiiii
Ale dodam jeszcze ze on ogolnie zachowuje sie mesko, tylko ten glos i towarzystwo kobiet. Wiem ze pod pantoflem by u mnie nie siedzial, bo jest pewny siebie, twardy stąpa po ziemi i jest odpowiedzialny, niezależny.

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie, faceci nie toleruja cholernie takich zniewieściałych. Dlatego ma tylko koleżanki. Przejrzyj na oczy, a jak musisz sama zobaczyć, to spróbuj, ale moim zdaniem możesz sobie jeszcze zaoszczędzic niesmaku do niego w przyszłości :)

Gość ggygygygy
Geje maja to do siebie ze koleguja sie TYLKO z dziewczynami. A jedynym facetem z ktorym utrzymuja kontakt poza rodzina jest ich PARTNER. Normalny facet koleguje sie z facetami. Nie widzisz ze cos jest nie tak? Ok, moze byc troche wrazliwy, ale ludzie nie przesadzajmy. Same kolezanki? TO jakas ciotka :O

Tamtem mój były też niby był niezależny, mieszkał sam, dobra praca, niby mial nawet kolegów :) Ojj widze, ze sama musisz sprawdzić, więc przekonaj się sama :)

Gość maaaaaartiiiiiiiii
Forest a ten Twoj okazal sie wkoncu gejem czy tylko byl zniewiescialy ? Kurcze nie wiem ale chyba nie bede w to dalej brnąć bo moze faktycznie on jest ukrytym gejem...

Gość a idąc dalej waszą genialną
logiką to babka która: ma dobrą pracę, rozwija się, jest pewna siebie, ma samych kumpli to kryptolesba bo ma praktycznie same cechy męskie :classic_cool:

Gość ghyja
Hmmm ale jest przy tym kobieca w sensie zachowania, np porusza sie itp a zniewiescialy facet ZACHOWUJE SIE JAK BABA!

Gość ofe rma
"zniewieściałe kobiety" dobre :D