Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NowaDwudziestka

MAM FAJNY TATUAŻ NA KARKU - KOBIETA

Polecane posty

Gość śmieszne to j
i ? chwalisz się czy żalisz?

Gość fasfas
aha spoko kiedys jak bedziesz miala 45 lat i bedziesz pracowac w prestiżowej firmie upniesz włosy a tu spod koszuli tatuażyk wystaje spoko... :o albo... sprawisz sobie piekna suknie ślubną upniesz koka ale jak sie odwrócisz i wszyscy ujżą twoją dziaręstracisz czar i urok

Przepraszam, ze w ogole taki topik powstal, odeszlam od kompa i moj mlodzy brat zaczal bazgrac. co do tatuazu to faktycznie go mam, dzieki za wasze rady aczkolwiek uwazam ze subtelny wzor i dobre wykonanie to podstawa i ze nie bedzie tak ze z ta suknia slubna ;)

Gość hgfdfd
no zajebiście bedziesz wygladac kiedyś! może teraz jest to cool! ale kiedyś bedziesz żałować w wieku 65 lat bedziesz wygladac jak stara kryminalistka, laski z tatuażami sa mi obojętne ale dojrzałe kobiety mnie odrzucają tak samo mężczyźni nic w tym ładnego

mi sie podobaja ladnie wykonane tatuaze u facetow. moj tatuaz jest "smukly" i ma cztery cm dlugosci i moze 1,5 szerokosci. a jak bede po 40... hmm napewno go usune, juz sa na to medoty a za jakis czas to juz w ogole :)

Gość fsdf
robiłaś tatuaż z myslą że go usuniesz..??? skąd się tacy ludzie biorą :o

Gość fsdf
ja rozumiem przefarbowac wlosy i potem je ściąć albo zamalować z czerwonego na czarny ale to jest dziara! to jest skóra jak można sobie ja pobazgrac jakimiś chemicznymi środkami zafarbowac i potem wyciąc jak czyraka