Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

llamia

krwawienie po tabletkach anty

Polecane posty

Serdecznie witam Pisze w sumie bo jestem cała w strachu- za godzinke jade do ginekologa. Byłam u lekarza miesiąc temu i przepisała mi tabletki anty i jak zaczelam brac tak od 4 juz tygodni krwawie. Telefonowałam do tej lekarki żepo upływie 2 tygodni ja nadal krwawie to kazała mi zwiększyć dawke leku i przez 3 dni brac po dwie tabletki ale to nic nie pomogło. Byłam juz u innego lekarza (ginekologa) ale powiedział mi że nie bedzie wchodził w kompetencje mojej lekarki i mam sobie do niej jechać, zbadał mnie i powiedział że nic nie widzi i że mam sobie zrobić tes ciązowy. Test zrobiłam i niby wyszedl pozytywny ale jakoś nie wieze w to ze moge byc w ciąży a właściwie wiem że to nie możliwe bo mam PCO a tak poza tym to testy nie sa wiarygodne. I właśnie zaraz jade do mojej Pani ginekolog i tak strasznie się boje że powie mi cos strasznego. Trzymajcie kciuki bo strasznie sie boje.

Gość inkafr
tez tak mialam tzn dostalam okres i on sie przedluzal, w sumie trwalo to 2 tygodnie. poszlam do ginekologa jedengo w piatek to przepisala mi cyclonamine, tabletki po ktorych ma ustapic krwawienie. ale nie ustepoalo wiec we wtoek poszlam do drugiego i pani dr powiedziala ze mam brac przez tydzien po 2 tabletki antykoncepcyjne wtedy diane 35 zamiast jedenj i pomoglo:)

Gość inkafr
jak wrocisz napisz co to bylo:)

Juz jestem w domu. Lekarka powiedziała że w drogach moczowych zalega mi mocz i mam infekcję przepisała mi furagi; cyclonamine i jeszcze cos ale nie portafie odczytac zrecepty. A w gabinieci dała mi jakies zastrzyki. Pozdrawiam

Witam kolejny raz. Już sama nie wiem co robić??? nadal krwawie a te tabletki i zastrzyki co dostałam w gabiniecie nie pomagają.

Ty to lepiej idz do innego lekarza lub do szpitala - krwawienie nie może trwac tak długo - a bardzo krwawisz?

a jakie bierzesz tabsy anty? one na pewno nie sa dla ciebie - musisz wziaść inne lub calkowicie z nich zrezygnować.

WITAM TABLETKI KTORE BRALAM TO DIANA 35. FAKTYCZNIE POSZŁAM KOLEJNY RAZ DO LEKARZA I KAZAŁ MI ODSTAWIĆ TE TABLETKI I PRZEPISAŁ INNE I TAK OD 22 DNI NIE KRWAWIE. ALE JEST JESZCZE COS CO MNIE TROCHE MARTWI- PODWYŻSZONE OB, KTÓRE UTRZYMUJE SIE OD TYCH KRWAWIEŃ. JUTRO ZNÓW IDE DO LEKARZA TYLE ZE DO RODZINNEGO ZAPTAĆ CO Z TYM OB. POZDRAWIAM