Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jakoś wyszło

Zapomniałam tabletki

Polecane posty

Gość tak jakoś wyszło

Biore Regulon ponieważ tak zalecił ginekolog. Seks uprawiam sporadycznie:-). W 14 dniu zapomniałam wziąć tabletkę, wezięłam ok 13h później. Następną o dokłądnej porze. Niestety w tym dniu, kiedy zapomniałam, mialam stosunej. Czy jest jakieś ryzyko? Wiem, że takich tematów jest sporo, ale....

Gość sdasdsdffgsfd
tak

Gość przyszła samotna z wyboru
ehhh koleżanko ja juz bym sie szykowala na twoim miejscu na zrobienie testu ciazowego..u mnie juz widac efekty:-P

Gość jakoś tak wyszło...
Nie wiem, ale z tego co czytam, to chyba nic się nie stało, podobno 2 tydzień nie jest taki "wpadkowy".

jeśli to jest tabletka z 2 tygodnia to się nie bój. wszakże to jest 13 godzin, ale nie sądze, że organizm ludzki jest wyczulony na dawki hormonalne co do minuty.

Gość jakoś tak wyszło...
Poza tym jak rozmawiałm z ginekolog, to powiedziała, ze tabletki trzeba brać mniej więcej o tej samej porze, więc skoro ja biore wieczorem, to mam pilnować, aby przyjmować je między 20 a 22. I to nie jest tak, jak w zegarku, np. jak wezne pół godziny po określonej godzinie, to już koniec świata....

no ja też biorę w godzinach od 21 do 24 przeważnie :) ale dotyczy to tylko tabletek dwufazowych. skoro sama sobie odp na pytanie, to po co ten temat tutaj? :P

Gość jakoś tak wyszło...
Regulon jest jednofazowy, ale tak mi powiedział lekarz. A temat niestety dotyczy zapomnianej tabletki.

Gość FIKUSSSS
w drugim tygodniu to spoko nic sie nie martw ja własnie teraz sobie wziełam;)