Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martishaaaaaaaa

Dzis bylam u gina po tabletki....

Polecane posty

Gość martishaaaaaaaa

mam 21 lat, nigdy nie zabezpieczalam sie w ten sposob, poszlam do nowej ginekolog, ze wzgledu na zmiane miejsca zamieszkania, mowie jej zeby mi jakies badania hormonalne przepisala najpierw a ona "nie ma takiej potrzeby" i wpisala bez zadnych (sic!) pytan Harmonet czy wasi ginekolodzy tez tak robia? czy to nie jest dziwne?

Gość martishaaaaaaaa
up

Gość tez mam 21
tez mam 21 lat i w wieku 19 lat (teraz nie zazywam), gdy poszlam do gienki po tabletki :) to przepisala mi, owszem ale najpierw przeprowadzila ze mna ,,wywiad' (pytala o ciesnienie, choroby, jakie biore leki itp.) i zbadala mnie.Po badaniu przepisala microugynon ale od razu dala skierowanie na cytologie.Pozniej kazala mi robic przeprowadzacv to badanie co pol roku.

Gość tez mam 21
aa i zadnych badan hormonalnych nie musialam robic (nie wiem czy to dobrze)

Gość martusiaaaaaaaaaczka
hej szukam ginekologa w Warszawie na Mokotowie napewno jakiejs kobiety i nie drogo macie jakies namiary\?

Gość blackcat
zawsze robią (Ci u których byłam) wywiad... badań hormonalnych nigdy ;)

Gość jola87
a mnie lek. też nie bada a tab. przepisuje

Gość odginekologaaaaaaa
bo teraz przepisuja na podstawie wywiadu z pacjentka:) taka polityka:)

Gość tableteczka
ja byłam teraz w środe też mi przepisał bez badan żadnego wywiadu nic! no poza cytologią chociaż tyle ale to nie badania hormonalne i dał mi cilest wczesniej brałam mikrogynon pomimo ze mam problemy z miesączką to znaczy ze z odstawienia nie mialam okresu czsem takie tam jednodniew plamienie i tez niewiem na jakiej podstawie tylko zmienil mi tabletki bez badań powiedział ze jak bedzie cos nie tak to mam przyjsc po inne pewnie znów bez badan tak na oko to mozna i rok dobierac a ja to co? królik doświadczalny? moze powinnam sama mu powiedziec zeby min zrobił badania?? a może uwaza skoro urodziłam 2je dzieci to wszysko jedno co mi tam da.

Gość blackcat
nie robią badań bo to kosztuje a jak wiemy w naszym kraju oszczędza się na kobietach i ich zdrowiu (brak badań hormonalnych, koszmarne kolejki w przychodniach z nfz - nawet jak jestes w ciąży, kiepska opieka w trakcie i po porodzie oraz sławny juz brak znieczulen do porodu :o )