Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdychający

Jeszcze raz ja, proszę, doradźcie!

Polecane posty

Czy opłaca się przeżyć swój pierwszy raz z dziewczyną poznaną w necie? Im bliże do tej chwili tym mam coraz większe wątpliwości... Z jednej strony chcę, ale z drugiej boję się całej te sytuacji. W końcu ona jest obcą osobą, nie wiem kim ona jest, jaka jest. Boję się, że potem będe miał wyrzuty sumienia z tego powodu. Co robić? Odmówić jej czy jednak iść przed siebie i pokonywac strach?

Gość LECHIA GDAŃSK
a ile masz lat??

Wyrzutów nie bedziesz miał ;) Próbuj raz się zyje :) Może być przyjemnie a może tez być klops skoro sie stresujesz.

Gość LECHIA GDAŃSK
a ile masz lat???????

Gość chwila chwila
to Ty ten swój pierwszy raz chcesz tak oo poprostu oddać jakiejś obec? po co Ty chcesz to zrobić? tylko po to, by się później móc pochwalić, że juz nie jesteś prawiczkiem?

Gość LECHIA GDAŃSK
tylko żebys nie dostał syfa...

Hmm zalezy jak podchodzisz? Czy nie lepiej jak zrobisz to z kims na kim Ci zalezy?Chyba wtedy nie bedzie wątpliwosci czy tego chcesz czy nie:P Chyba,ze wolisz sie zaspokoić wtedy bierz co życie daje:P

Gość banan kopara
Idź.Umocz swoja moszną. Jak nie pójdziesz to będziesz dupa a nie facet i do końca zycia rękodzieło będzie Cię czekać. Idź Matole nie prędko taka okazja może Ci się trafić i więcej nie pytaj o takie głupoty każdy normalny o to nie pyta. Banan Kopara

Gość LECHIA GDAŃSK
banan kopara ---> chłopie masz zajbiste podejscie do życia o do wszystkich dziewczyn!! Do autora a czy ona tez tego chce??? Czy to tylko Twoja chęc an nią??

Mam 20 lat, ona 19. Wiadomo, że wolałbym z dziewczyną swoją, którą darzę uczuciem, zaufaniem, itd. Ale po prostu nie wiem kiedy to nastąpi, czas mi ucieka, a ja nadal nie wiem co to seks.

Gość banan kopara
Chłopie Ty lepiej poproś o jakieś jej zdjecie i nie mam na myśli tylko twarzy czasem dół może byc dramatem że Ci się mały nie podniesie nawet. Jeśli Ci się podoba to bierz tylko zabezpiecz się jakoś żebys nie narobił więcej takich Matołów. Banan Kopara

Gość LECHIA GDAŃSK
O matko no faktycznie czas ucieka...heh normalnie stary człowiek sie odezwał:P Jak ją przelecisz to bedziesz miał ja za szmate później. Ja pierdole jestes młody jeszcze ale zrobisz jak zechcesz jak juz ie możesz wytrzymać to do burdelu idź tam Cię wyszkolą..

Gość LECHIA GDAŃSK
no to na Twoim miejscu jak ona chce się z Toba tylko przespac to musi być wyjątkową kurwa, bo normlana dziewczyna nie chodzi z obcym gosciem do łózka. Ja pierdole w sumie jak bym miała takie problemy jak Ty cieszyła bym sie...

Gość banan kopara
może jest taka paskudna że jej zaden facet nie chce mosznej pokazać.... przemyśl to... Raczej jak by była kurwą to by wolała za kase dać dupy a nie młotkowi który jeszcze stara się tym chwalić na kafeterii.

Widziałem ją całą i jest niezła :0 Poza tym nie chwalę się, bo raczej nie ma czym, źle się z tym czuję i dlatego proszę o wasze komenatrze.

Gość LECHIA GDAŃSK
banan kopara --> moim zdaniem chce sie przespać z przypadkowym facetem , może chce się odegrać na byłym albo naprawde jak mówisz jest szpetna jak chuj i nikt jej nie chce.. Do autora--> spierdalaj jak najdalej od niej bo może chce Cie zaradzic jakimś syfem i mowei to jak najbardziej powaznie. A swoją drogą nie zachowujesz sie jak dorosły facet. ... Albo jestes naprawde taki wrażliwy albo głupi

sa plusy i minusy, plus to to ze fizycznie sie sprawdzisz, poznasz kobiete, minus to kac psychiczny bo zrobisz to z kims kogo nie kochasz, potraktujesz i ja i siebie jak rzecz

wykladowca - o to właśnie chodzi. To jest dobry moment na to, żeby coś zmienić w swoim życiu, wejść na kolejny stopień, pozbyc się bojaźni w następnych kontaktach z kobietami. Boję się tego kaca, bo już teraz żałuję, czuję, że robię coś złego, co mnie samego skrzywdzi. A ja ją poznałem na portalu randkowym... Brzydka nie jest, taka średnia z twarzy. Z ciała fajna.

Gość ej ty łyzeczka .////////
musi byc niezłą desperatką ta dzioułcha jak sie umawia na seks z nieznajomym, jeszcze chce dojechac, musi byc cos z nią nie tak, a co to sie sam przekonasz :P

Gość banan kopara
Zdychający sprawdź najpierw czy to czasem nie facet skoro z twarzy nie jest ciekawie. Z drugiej strony uważaj zeby jakiegoś syfa nie złapał bo wtedy nie będziesz zdychający tylko zdechnięty. A tak w ogóle z Twoich wypowiedzi wynika że jesteś strasznym leszczem albo jakims mamisynkiem....

Gość ciekawe czy zdychajacy sie
zdecyduje na mlode kurwisko :P