Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwiona22

drukarka

Polecane posty

Gość wnerwiona22

heh mam problem z zainstalowaniem drukarki HP PSC 1510, konkretnie chodzi o to że instaluje się kawałek ok 2% a później wyskakuje bład i nie da się dalej instalować, za każdym razem restartowałam kompa i wraz nic nie pomagało zawiesza się zawsze w tym samym momencie i nie wiem co zrobić. Może ktoś mi pomorze

Gość HP to mega szit
ze tez ktos jeszcze to kupuje:o

Gość ale na jaki temat
sam jesteś g... mam HP od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. A wracając do tematu - przetrzyj płytkę instalującą, może coś tam na płytce nie tak. Albo jakiś kodek potrzebny?

Gość wnerwiona22
kupiłam to 1,5 roku temu, sprzedawczymi poleciła mi że są podobno dobre, do tej pory jak nie łączyło drukarki z kompem to oprogramowanie odinstalowałam i zainstalowałam z powrotem i wszystko było wporządku a teraz nie da się zainstalowac i nie wiem co robić :(

Gość wnerwiona22
heh płytka czyszczona, a co do kodeka to moze i nawet jeśli jakiegoś brakuje (chociaż nie powinno bo wszystko do tej pory działało) to skąd mam wiedzieć jakiego

Gość vcx
1. pomoze nie pomorze :o 2. jaki to blad

Gość wnerwiona22
poczekaj wrzucę płytkę do instalacji i zaraz ci podam co wyskakuje

Gość wnerwiona22
a teraz jak włożyłam płytę to wogóle się nie da otworzyć i wyskakuje że system nie uzyskał dostępu do pliku. Nie mogę teraz kompa zrestartować bo oprogramowanie z neta ściągam może dzięki temu uda się zainstalować

Gość wnerwiona22
up up ktoś wie jak rozwiązać ten problem

Gość sciagnij sterowniki z netu

Gość vcx
no to albo blad plyty albo czytnika

Gość wnerwiona22
ściągnełam z neta oprogramowanie i normalnie zainstalowałam ale nie chce mi skanować a z płyty znowu taki błąd wyskoczył myślicie że jak pójdę do serwisu to mi to zrobią?? a wyskoczył taki błąd Now launching = x:/ xxx-f x:/ DIVins ?? DAT Exit code =-1073741819 ktos napisał że może być problem z płytą - tylko że jeszcze tydzień temu instalowałam image zone i było ok CD - rom chyba też działa bo nagrywałam płytkę i wszysko ok było

Gość wnerwiona22
help me :( zainstalowałam z neta i nie skanuje ani nie drukuje i nie wiem co robić za każdym razem jak włączę drukarkę to wyskakuje kreator znajdywania nowego sprzętu i chce z płyty instalowac i jak kliknę dalej to wyskakuje ten błąd a jak kliknę zakończ to pisze że sprzęd nie został poprawnie zainstalowany.