Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dylematem jestem

bardzo bardzo dziwny typ

Polecane posty

Gość z dylematem jestem

ten typ to moj "były" mezczyzna bo co jakis czas jest mój a co jakis czas nie... bo zawsze gdy sie klocimy to jest 'koniec', ' na zawsze ' itd.. zawsze mowi mi bardzo przykre rzeczy na to odhodne, zgrywa bezuczuciowa bestie i ze niby mu nie zalezy ale ja zawsze podswiadomie wiem, ze on tak specjalnie mowi i pisze i dlatego mu zawsze wybaczam ale teraz powiedzialam dość, koniec tego naprawde bo tym razem gigantycznie przesadzil i to delikatnie mowiac...i tez niby mu wszystko jedno ale znowu sie odzywa, niby nie z jakimis przeprosinami ale pisze byle pisac a ja sie do niego nie odzywam. prowokuje, pisze i ja wiem, ze on zaluje i ze mu zalezy ale przeciez musze sie szanowac. nie moge tylko wiedziec i mu wybaczyc jakby nigdy nic. wiec co najlepiej zrobic? dalej sie nie odzywaj? poczekac az cos zrobi czy sobie go darowac na zawsze? :( nie chce cierpiec cale zycie ale bez niego jest mi tak strasznie ciężko :( zawsze myslalam ze to milosc mojego zycia ale on teraz powiedzial nawet, ze ja jego nie jestem... choc wiem ze to tez pewnie napisal pod wplywem chwili :(

Gość cdjg
ojej skad ja to znam..... tylko ze zawsze to ja jestem taka jak twoj chlopak :( najgorsze jest to ze mam tego swiadomosc :( ale pod wplywem emocji mowie mu takie rzeczy ktore go bardzo rania.Nie moge sobie z tym poradzic i sadze ze on tez...

Gość cdjg
aaaa i badz pewna ze on tego wszystkiego nie mowi na serio...zupelnie jak ja

Gość stosuj jego taktyke
a przekonasz sie co do ciebie czuje naprawde.......ryzykowne ale bedziesz wiedziala na czym stoisz

Gość z dylematem jestem
ale ja jestem tego pewna tylko chodzi o to, że przez to czuje sie jakbym sie nie szanowała bo mu pozwalam tak mowic...

Gość bbonifacy
Jestem taki sam. Wiem, że nieraz postępuję żle i celowo staję się zimnym draniem. Póżniej żałuję bardzo swoich słów i przepraszam. Nie potrafię jednak tego zmienić.

Gość z dylematem jestem
dlatego sie teraz nie odzywam i nie odpowiadam na te podstepne pytania ale to wszystko tak bardzo boli... a on sie zachowuje jakby mi nic nie zrobil bo przeciez powinnam sie domyslic ze nie mowil serio skoro go znam ...

Gość cdjg
bonifacy i nie czujesz ze powinienes cos z tym zrobic????? Ja juz myslalam o jakims psychologu czy cos.Tez wiem ze zle robie, nie chce taka byc a jednak to robie, a on mnie tak kocha i ja jego tez... (jestesmy razem ponad 3lata ) ale wiem ze przez moje zachowanie psuje to co jest miedzy nami a kiedys moge tak przesadzic, ze poprostu odejdzie :( albo spotka kogos kto bedzie dla niego mily i bedzie go szanowal

Gość z dylematem jestem
no ale ty sobie zdajesz sprawe ze jestes toksyczna a moj facet wszystko zawsze zwala na mnie

Gość cdjg
tak ja sobie zdaje z tego sprawe ale ON o tym nie wie :( i wstyd mi sie przyznac przed nim

Gość wiesz co chcialabym Twoje gg
mam identycznie jak Ty!!!! Ile juz razy bylo koniec miedzy Nami...I zawsze sie odzywa po klotni! Po wyzwiskach w moją strone! Ja zawsze wybaczam kurka go mać! Ale kooooocham !;)

Gość bbonifacy
Właśnie nie dawno zacząłem coś robić z tym. Sprawdzona metoda... gdy już ma się ochotę wybuchnąć i powiedzieć coś niemiłego, albo napisać na gg, albo sms-a, to powoli liczę do 10, robię głęboki wdech i wydech i pomaga :) Emocje opadają i już nie zdarza się powiedzieć, albo napisać coś niemiłego.

Gość cdjg
i ja tez zwalam na niego :( wiec byc moze ....a raczej na pewno on tez wie o tym a tak jak ja nie moze sobie z tym poradzic

Gość cdjg
bonifacy mi czasem to pomaga ale zwykle NIE :(

Gość z dylematem jestem
ale ja powiedzialam sobie dosc bo po ostatnich slowach dostalam totalnej depersji a teraz mam takie zaleglosci ze juz nie wiem za co sie zabrac . on w ogole nie rozumie ze ja teraz nawet nie mam czasu na takie rzeczy tymczasem kiedy sie klocimy wszystko mi jedno i trace na tym duzo. teraz staje powoli na nogi i znowu jestem silna. i co... on ma sobie wrocic do silnej kobiety kiedy juz to wszystko przebole, bedzie cudownie jakis okres czasu i znowu sie na mnie wyzyyje? dam mu nauczke. nie bede sie do niego w ogole odzywac. a jesli do mnie nie przyjdzie to znaczy ze mu nie zalezalo... bo dla chcacego nic trudnego i wierzcie mi ze zeby cos takiego napisac i myslec potrzebowalam ponad miesiac rekonwalescencji psychicznej ...

Gość bbonifacy
Takie coś nie oznacza, że jesteśmy żli... reagujemy po prostu emocjonalnie i najlepszą obroną jest atak. To nie nasza wina, ale trzeba starać się nad tym panować. W złości człowiek wiele przykrych rzeczy potrafi powiedzieć.

Gość cdjg
przyjdzie do Ciebie :) bo mu zalezy...