Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boze juz nie wiem..

kolki w 3 miesiącu zycia?? a moza jakas choroba ?

Polecane posty

Gość Boze juz nie wiem..

mala sie drze dzis w nieboglosy..od rana..nie wiem co sie dzieje. zaczynam sie bac. Je to co zawsze. A moze to zęby? ale to za wczesnie przeciez. Dpradzcie please..

mała moze miec kolki polóż ja na brzuszku niech chwile polezy , moj mały tez mial jedna taka noc w szpitalu po porodzie , druga cała noc sie darł tak , przechodziłam z nim na rekach i sie bałam , na wszelki wypadek mozesz zmierzyc jej goraczke a jesli sie bardzo boisz albo naprawde bedzie sie cos dzialo lepiej jechac do szpitala

Gość Antosiowa
Nasz mały miał kolki do 4 m-ca.Teraz na zęby marudzi,ale nie jest to intensywny płacz,raczej wygląda jakby się złościł. A napina się?Ma bużkę\czerwoną i twardy brzuszek?

JEsli am koelczki, a karmisz piersia to postaraj sie zmienic diete , na mniej wzdymajaca, niektore dzieci bardzo cierpia z tego pwoodu, pzoa tym herbatka z koperku itd.

Gość Boze juz nie wiem..
nie karmie piersią, pręzy sie i nogi wyciąga, na buzi czerwona..bączki puszcza smierdzioszki.Kupa byla zielona, taka jak zawsze.. zmierze jej tempke a ile powinno miec temperatury 3 miesieczne dziecko?

Gość mam tego dosyc
od zawsze dajesz te same mleko czy zmienialas ostatnio? To napeno kolka albo inny pochodny bol brzucha, wina moze byc mleka. Albo dzidzia nalykala sie powietrza jak jadla mleko i od tego tez sa kolki. Masuj jej brzuszek okreznymi rochami kolo pępka, mozesz podac jakies krople na wzdecia np espumisan. Ja w takich sytuacjach zawsze podawalam plantex i po chwili przechodzilo. I masaz brzuszka. A tem maluch jak mierzysz w odbycie to ma ok 37

Gość Boze juz nie wiem..
podalam plantex i spi..zobacze jak dlugo dzieki za rady! 3majcie kciuki abym noc przespala.

Gość mam tego dosyc
zobacz jak mala je czy nie lyka zbyt gwaltownie smoka tak ze nalapie sie powietrza.

Gość Antosiowa
Nasz mały miał ciężkie kolki dzień i noc krzyczał.Miał objawy jak napisałaś,po 4 m-cach samo przeszło.Nic nie skutkowało,żadne krople czy okłady.Jedynie to noszenie w pozycji twarzą w dół czyli twarz w zaglebieniu łokcia a drugą ręką od spodu za brzuszek.No i tak z nim skakałam,tańczyłam.Może pomoże.Chodzi,żeby pierdki szybciej wylatywały.