Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nadaje sie na kure domowa

ugotowalam mu obiad a on poszedl do restauracji....

Polecane posty

No wlasnie myslama o takiej karmie z puszki. chce dodac dla niepoznaki jakies warzywa czy cos. Macie jakies przepisy?

Gość marieta baletnica
powinien cie za ten obiadek po stopach całowac , a on zwyczajnie olał to sory ale mysle ze zasługujesz na innego faceta lepszego , który to by docenił ,

Gość a mi sie zdaje
ze ten temat ma cos z tematu o lase ktora jechala na lotnisko i o tej ktora facetowi chciala wlosy zniszczyc :D a moze to kolejny taki temat i wszyscy w napieciu bedziemy czekali na jutrzejszy dzien az autorka nakarmi swojego faceta kocim jedzeniem:D:D:D:🖐️

Gość a mi sie zdaje
na 100% to ta laska :D:D:D

ale koleś:D:DD:D zrób mu whiskas miesne kawałki w sosie smietanowym:D:D:D bo najtansze..na Shebe czy Purine szkoda kasy.. ale chamidlooooo..nie moge ze smiechu:D:D:D:D: choc to oczywiscie przykre..burak i tyle

ej to nie jest prowokacja. Wiem ze to smieszne karmic faceta kocim jedzeniem, ale mam charakterek i jak cos to potrafie byc wredna. Jak mu zorbie awanture nie bedzie mial takie nauczki jak wtedy kiedy zje kocie zarcie.

Gość co poradzic
ja bym mu przygotoswala żarcie dla kota i wyjechala i więcej by mnie nie zobaczyło, chamisko jedne, co za palant, japitole :o

Gość co poradzic
p.s. żarcie dla kota jest bardziej wykwintne niż żarcie dla psa....proponuję kupić jakieś Pedigree

nie nie nie . nie zostawie mu zarcie i nie wyjade bo chce patrzec jak to je i chce zobaczyc jego mine jak mu powiem ze ta pusta puszka to pozostalosc po jego obiedzie.

Gość
Uuuuu. Wyczucia chłopina nie ma za grosz.

Gość marieta baletnica
to podobnie mialas tak jak w tym kawale... żona wpadła na pomysł by przygotowac męzowi pyszną kolacje gdy wróci z pracy i pomyslała ze ubierze sie w bardzo seksowny strój by wzbudzic w nim zmysły erotyczne. mąz wraca po pracy , siadają do stołu , żonka sexy wygląda , a mąz wogóle nie zwraca na nia uwagi , ona sie wdzięczy koło niego a on jakby nigdy nic.... , zdenerwowana zona postanowiła podac mu kolacje nastepnego wieczoru będąc nago , mąz przychodzi a zonka nago siada do stołu i mąz tym razem tez nie zwraca na nia uwagi żona wpadła w szał natepnego dnia postanowiła ubrac maske gazową do kolacji , mąz przychodzi do domu , żona podaje kolacje i ma załozoną maske gazową, mąz po kilku minutach pyta żony : -kochanie , wydepilowałaś sobie brwi ????????????????????????????????????

:):):):):) Przynajmniej mi sie humor poprawil:)

Gość marieta baletnica
autorko kochana masz tu jeszcze 2 kawały na poprawe humorku i nie martw sie napewno znajdzie sie facet na którego zasługujesz i sie nie martw A O TO KAWAŁY DLA CIEBIE : przychodzi młoda dziewczyna do spowiedzi do wikariusza , wymienia grzechy i mówi -prosze księdza no wstyd sie przyznać ale robiłam swojemu chłopakowi ....loda... Ksiądz wikary zerka na kartke i szuka jaką pokute dać za to.., szuka ale na kartce nie ma tego, wikary nie wie jaką dac pokute , więc podbiega do ministranta i sie pyta -co ksiądz proboszcz daje za zrobienie loda? A ministrant odpowiada: -mi daje snickersa Przychodzi baba do dentysty, rozbiera sie , siada na fotel i rozkłada nogi Dentysta sie pyta -ci pani robi? ginekolog przyjmuje piętro wyżej!!!! A baba odpowiada -zrobił pan szczęke mojemu mężowi!!!!!!!? to teraz niech ją pan wyciąga!

Dzieki baltnica jestes kochana:):)

moj eks dupek vel whiskas wlasnie wrocil do domu. Bede poznym wiecozrem pewnie dopiero wiec wtedy napisze co i jak.

Gość marieta baletnica
studentka siedzi w sali i zalicza egzamin, profesor nie jest zachwycony wiedzą dziewczyny i daje jej propozycje , sex za zaliczenie egzaminu , dziewczyna sie zgadza gdy juz jest po wszystkim profesor mówi do studentki -gdybym wiedział ze pani jest dziewicą odrazu bym piątkę postawił.. A dziewczyna mówi -a gdybym ja wiedziała ze pan jeszcze może to bym rajstopy zdjeła jedzie facet autem za miastem i widzi siedzącą w rowie młodą dziewczyne , wysiada z auta i podbiega wystraszony do niej i sie pyta - przepraszam, czy pani jest ranna? a ona mówi -nie!! , całodobowa

Gość hihihihihihihi
Autorko odpusc sobie po co jakies wiskasy gotowac. Moze on nielubi tego poprostu - nie smakowalo mu i tyle kazdemu sie zdarza ale powinnien docenic to ze ty sie staralas. Chcial załagodzic sytuacje i zaprosił Cię do knajpy wiec chyba oki. A jak chcesz sie zemscic to nie pakuj się jak przyjdzie to powiedz no ze faktycznie było niedobre ale zeby on cos jutro ugotował. No i się ładni eodegrasz on ugotuje a ty po pierwszym kęsie powiedz ze bardzo chetnie pojdziesz do tej super restauracji bo to jest ochydne i sie usmiechnij.

Gość no sory ale nawet jak nie
przepada za takim jedzeniem to powinien chociaz sprobowac a nie zachowac sie w taki sposob. jak dla mnie bylby skreslony. jak juz teraz tak sie zachowuje to co bedzie potem np po slubie?

Gość pomidory czerwone
nedzna prowokacja ktos cie tu dziagle nudzi i wymysla historyjki o tym samaym schemacie, zenuaaaa