Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

****jak znalezc tą wymarzona pracę????****

Polecane posty

Gość xczcds
Ale chyba niedawno daostales prace nie?

tak, dostalam ,ale zrezygnowalam dzisiaj, nie będę pisała dlaczego, wymagali ode mnie czegoś, czego nie byłam w stanie zrobic i co było dla mnie nieosiągalne... nie chce mi sie tlumaczyc o co chdozilo :)

Gość dsfdsfd
Chcieli seksu?

Gość dsfdsfd
Czyli tak :( 😭

Gość pisałyśmy na
jednym topiku chyba w niedzielę.Ja mam fatalna pracę i sie muszę w niej męczyć

Gość /A JA
NIE MAM WCALE ROBOTY I NIE WYGLĄDA TO CIEKAWIE, WKRÓTCE ZAMISZKAM POD MOSTEM

Gość ja znalazła super prace
szukałam 3 miesiace, nie wiem czy to długo czy nie, ale dla mnie wiecznosć..zwłaszcza ze wczesniej pracowałam 3 lata. poprzednia praca to był dla mnie koszmar, duzo obowiązków, odpowiedzialnośc, stres, miałam dosc, a do tego mało kasy. odeszłam z dnia na dzień . 3 miesiace szukania, chodzenia na rozmowy - czasem 2 w ciągu dnia. co najsmieszniejsze prace dostałam w firmie do której kiedys wysłałam swoje cv, ale wtedy nie odpowiedzieli.postanowiłam spróbowac ponownie, napisałam porządny list motywacyjny ( połowa sukcesu) i udało sie. choc podobno było duzo chetnych - to mnie wybrali. z pracy jestem bardzo zadowolona, robie swoje, szefowie sa wyrozumiali, kolezanki z pokoju tez sa ok - nie narzekam. No i kasa jest lepsza niz w poprzedniej firmie i stanowisko takie jak chciałam, mam umowe, wszystko zgodnie z prawem pracy - urlopy kiedy tylko potrzebuje. no i zeby dodac kolejny plus to lokalizacja blisko mojego zamieszkania, bo jak szukałam pracy to jak było cos ciekawego to daleko, albo gdzies na zadupiu. jednym słowem trafiłam. A jak znaleźc - szukac, nie poddawać się, napisac dobry list motywacyjny - wczesniej pisałam na odczepnego, nie przykładałam wagi do niego, a teraz uwazam ze to podstawa. nawet na rozmowach kazdy mi mówił ze jako jedyna miałam napisany taki list , ze kazdy pisze krtóko i na odczepnego, wiec warto sie postarac.

\"szukac, nie poddawać się, napisac dobry list motywacyjny - \" tylko pisanie dobrych listów motywacyjnych to tylko jak masz naprawdę wymarzoną prace :O zresztą i tak trzeba coś umieć, mieć doświadczeniem, być otwartym, komunikatywnym i pełno innych :O

Gość wzr
HEH WYMARZONĄ I ZNALEŹĆ W TYCH CZASACH TO CHYBA TYLKO PRZEZ ZNAJOMOŚCI ;/

cymbalka >>> pamietasz ? nie tak dawno szukalas...znalazlas... teraz jestes w tym samym miejscu zacznij szukac i nie spuszczaj glowy, wierze ze za jakis czas bedziesz z usmiechem pisac ze znalazlaś :)

Dzieki Kochani za słowa otuchy, mam andzijeę, że faktycznie w koncu cos znajdę i bedę zadowlona.. Ale mam juz dosytc tego siedzenia w domu i sluchania ze jestem nierobem :(:( dsfdsfd - nie chodzilo o seks

ja znalazła super prace - a czy mog;labys mi przeslac wzor takiego listu na maila??Bylabym Ci bardzo wdzieczna