Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxyzzz

mojego chlopaka jutro pobija

Polecane posty

Gość xxxyzzz

i nic z tym nie moge zrobic... :(

Gość kto i za co
?

Gość xxxyzzz
jacyś trzej chłopacy... za to, że ten wdał się z nimi w niepotrzebną dyskusję, bo okazał się lepszy i ci zaczęli się podpierdalać...

Gość marieta baletnica
dlaczego go pobiją ?, jak narazie jest jeszcze czwartek , do jutra pare godzin , nieraz w ułamku sekundy wszystko moze sie zmienic , moze nie pobija :O

Gość marieta baletnica
jejku , tez mi było przykro , mialam kiedys tak z moim byłym grozili mu zeby np jutro sie niepokazywał nigdzie , ale niedostał trzymam kciuki aby twojemu chłopakowi nic niezrobili , wiem co czujesz ja tez sie bałam , ale moze niepobiją go

Gość
Co sie nie stalo od razu najpewniej nie stanie sie nigdy - nie panikuj.

Gość xxxyzzz
a co miał robić? jak jeden z nich, dres spod bloku się podpierdalał, to on miał siedzieć cicho? albo w meczu okazał się lepszy, a ten zaczął się sapać. to chyba nieuniknione, bo oni są z jego liceum...

Gość xxxyzzz
To miało być dzisiaj, ale na szczęście jak się okazało kończył wykłady jakieś o wiele później, a tamtym się czekać nie chciało...

Gość xxxyzzz
dokładniej z zespołu szkół, technikum...

Gość kropelkaka
ojej... Mała moze zacznij się uczyć... a nie zajmowac chlopakami. drażni mnie taki sposob wypowiadania nastolatków. poprostu kanał!!!

Gość tralalalllala
a co on nie ma zadnych kumpli?? niech zbierze grupkę i tyle

Gość xxxyzzz
a ty może zacznij zajmować się swoją dupą? uczę się i to nienajgorzej, czego nie zamierzam udowadniać... to co, po ponad roku bycia ze sobą mam mu powiedzieć 'sorry, jakaś pani na forum powiedziała mi, że mam się zająć nauką, a nie chłopakami, więc papa'? Ech, idiotka.

Gość xxxyzzz
Wszyscy właśnie boją się tego jednego... Zresztą jak go zobaczyłam na zdjęciu, to po prostu zastanawiałam się, czy mam się już żegnać z moim... Okropne to jest, a on też jest okropnie uparty i stwierdził, że jak dostanie to trudno.

Gość tralalalllala
o matko co jak zbierze 10 chlopa, to sie wszyscy boja jednego?? powiem ci jedno, ci co sie najbardziej wożą i wyglądają nie wiadomo jak są najbardziej ciency.

Gość marieta baletnica
XXXYZZZ moze nie bedzie tak zle , ja mysle ze twój chłopak niedostanie i oby tak było , ale rozumiem ze sie boisz

Gość olllllllllka
jak sie obawiasz to zadzwon na policję,grożby sa karalne.

Gość xxxyzzz
tralalalllala - tylko, że jak co klasa tego osiłka stanie za nim murem, i pewnie dlatego wszyscy się go boją. No i pewnie ze względu na wygląd, ma niecałe 2m i wygląda, jakby pół życia był na sterydach :o marieta - no boję się... ale zwykle miał szczęście, więc może i tym razem... ;(

Gość xxxyzzz
olllllllllka - tak, tylko mój by mnie wyzwał od panikar, a tamci nie dawaliby mu żyć do końca szkoły. :O

Gość olllllllllka
to sie nagrywa takie groźby i z tym na policję.Ale czytam że jestes młodziutka,powiedz rodzicom.

Gość atenteges
moim zdaniem i tam dostanie :/ mialem identyczna sytuacje, ale tu mozna cos zaradzic... Jesli bedzie pojedynek 1x1 to raczej nic nie rob, bo on bedzie mial wiekszy przypal niz gdyby sie nie bil Ale jesli najdzie na niego kilku, odrazu zacznij gadke ze takie kozaki ze tylko bic umieja. Jesli bedzie np. 3 na 1 to niech kilka osob stanie przed twoich chlopakiem, albo chodzby jedna dziewczyna to ten "zly" nie odwazy sie zaatakowac, a nastepnego razu se odposci policja- wykluczone, chyba ze sytuacja powtorzy sie kilka razy

Gość tralalalllala
jedna zasad CHWDP, jak masz problem to załatwisz go sam, psy tylko szkodzą.

Gość tralalalllala
a klasa twoje tak w ogole to co?? no nie wierze, że nawet z ośki nie ma żadnych kumpli, u mnie jak miał ktoś problem to sie nawet 50 zbierało