Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xiriksi

Związałybyście się z mężczyzną którego kochacie ale ma przeszłość.

Polecane posty

Gość Xiriksi

Ma 2 dzieci z dwiema kobietami. Nie był nigdy żonaty, jest kawalerem a tamte kobiety dla niego mało znaczą. Nie utrzymuje kontaktów z nimi i z dziećmi.

Gość jasne poniewaz
marze o tym zeby miec dziecko z dupkiem i zeby miec za 12lat swiadomosc tego, ze ja i moje dziecko nic ale to nic dla niego nie znaczymy.

Gość jestes pewnaaaaaaaaaaaaaa
jestes pewna ze to prawda co Ci powiedzial??

Gość wnerwiona22
zwiąż się zwiąż zrobi ci dziecko i też będziesz dla niego mało znaczyć i nie będzie utrzymywał kontaktów z tobą i dzieckiem

Gość nie zwiazalabym sie z kolesiem
dla ktorego jego wlasne dzieci nic nie znacza, mogloby sie to powtorzyc z moimi, nie mowiac juz o tym, ze wskazuje to na brak uczuc wyzszych u niego.

pod warunkiem że tamte bzyknął w wieku lat 15-17 i można to podprowadzić pod błędy młodości ......a teraz się bardzo zmienił wydoroślał itp. To chyba jedyny przypadek wg. mnie gdzie można przymknąć na to oko .... Nigdy nie mów nigdy ale u mnie facet byłby na samym początku skreślony więc nie miałabym nawet możliwości zakochania się :)

Gość jestes pewnaaaaaaaaaaaaaa
mialam takiego jednego co owiedzial mi ze ma dziecko ale nic o jej matce a pozniej po pol roku okazalo sie ze wciaz sa malzenstwem ale nie mieszkali razem !

Gość sealala
ja się związałam z takim chłopakiem. od razu powiedział mi, ze ma dziecko. ale nie jest z jego matką, bo im nie wyszło. miałam wtedy 17 lat, on 21, byłam zauroczona jego szczerością. nawet pochwaliłam się mamie jakiego uczciwego chłopaka znalazłam :( marzyłam sobie jak to będzie cudownie pojechać z nim i jego synkiem razem nad morze, jak będę jego drugą mamusią. okazało się, że on w ogóle nie utrzymuje kontaktów z tym dzieckiem, a miało wtedy niespełna rok. oczy powinny mi się otworzyc jak jego matka powiedziała, że jej wnuk to najbrzydsze dziecko na świecie i ona w ogóle wątpi czy to jest jej wnuk. matka dziecka pozwała go o alimenty, o nie płacił a zadłużenie w funduszu rosło. ale ja go taaaak kochałam. byłam z nim przez 4 lata, przez ten czas ani razu nie widział swojego dziecka. nawet zaczął twierdzić, że to pewnie nie jego dziecko bo on jst prawodpodobnie bezpłodny. od czasu kidy się z nim rozstałam minęlo 7 lat. oglądałam ostatnio na n-k zdjęcia jego synka, śliczny chłopak. nigdy więcej nie zwiążę się z dupkiem, który ma gdzieś swoje dziecko.

nie kazdy facet ktory ma dziecko jest dupkiem ...znam wlasnie takiego dupka ktory zabiera w co drugi weekend swoja corkie drugą mamusie i o dziwo corka twierdzi ze ma dwie mamy i rowno je kocha ......

Gość nie nie ma wody na pustyni
z kims kto nie utrzymuje kontaktu z dziecmi swoimi bym sie nie związała. Bez przesady, trzeba serca nie miec

Gość Schule ist gut
a za jakiś rok kolejna napisze... czy związać się z nim? Ma 3 dzieci z 3 kobietami, ale one dla niego nic nie znaczą....