Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Wysokie obcasy.

Polecane posty

zwodniczy...nawet jak by mi najlepszy kumpel przy dobrej wodce wpajał ze baleriny sa bardziej kobieco -sexowne buty niz na obcasie z odkrytymi palcami ....to bym go WYSMIAŁ!!!!!

hihi :D. No to fajnie. Przynajmniej wiemy z kim gadamy :). Szpilki są ładne ale bardzo niestabilne. Nie wymagaj od swojej dziewczyny, żeby je wkładała jak idziecie na spacer :) Chyba, że zechcesz ją nieść przez 3/4 drogi :D

hihi . No to fajnie. Przynajmniej wiemy z kim gadamy . no własnie...to jest fajna sprawa:) pewnie dzisiaj sie gdzies strysniemy:) hehehhe spadam....trzymka dla was:) 🖐️:D dzieki za odp:)

Gość nesca fe
tez bardzo lubie obcasy :) wlasnie one zapewniaja poczucie kobiecosci :) i dodaja pewnosci siebie.kazda kobieta powinna miec chociaz jedna pare na dana pore roku takich szpileczek ;)

Gość Delicja00
Całkiem ładne :)

Gość wowmmmmmmmmmmmm
Mi się nie podobają-- tandeta te serduszka :) No i niski obcas + długi czubek = wielka stopa XD Chyba że ktoś ma malutką... Ja właśnie z ciekawości zmierzyłam moje obcasiki-- botki na zimię = 9cm, szpilki na imprezy (mega wygodne, kupiłam je po pięciu latach przerwy w noszeniu obcasów i od razu na imprezę całonocną poszłam = 11cm. Kurczę, jak uświadomię sobię jak dużo wyższa jestem w takich buciakach (mam 167cm i jestem szczupła, bez obcasów czuję się raczej mała, mimo że zdaję sobie sprawę że nie jest to zły wynik) :)