Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dejzikrejzi

Taco Jumper-opinie.

Polecane posty

Gość Dejzikrejzi

Czy któraś z Was ma może wózek Taco Jumper? Interesują mnie opinie na jego temat,bo zamierzamy kupić taki dla naszego malucha tylko nie wiem,czy warto i czy jest w porządku.

Gość daj link jak wyglada

Gość Dejzikrejzi
Nie chodzi mi o to,czy ładny,czy brzydki,tylko o jego funkcjonalność itd.może któraś z mam miała lub ma ten wózek i jest w stanie coś o nim powiedzieć.

Gość dejzikrejzi
Poproszę ;) Mieszkamy na parterze,więc myślisz,że mimo wszystko będzie masakra? Jest aż tak ciężki?

jeśli chodzi o wagę to wg mnie jeszcze nie jest tek źle - 15kg to chyba norma na wózek 2w1 inna, wg mnie dość instotna sprawa to wymiary gondoli których jakoś na tej aukcji nie widzę :(

Gość dejzikrejzi
Blondyna.d dziękuję Ci za linki już się zabieram do czytania.

dla mnie był za ciężki po porodzie byłam słabA,jestem drobna(40kg po ciąży od razu tyle miałam0 wiec dla mnie był ciężki, jeszcze używałam go zimą, wiec kocyki, inne duperelki - ogólnie miałam co pchać.nie radziłam sobie z nim za dobrze i słabo skretny jak dla mnie. Fotelik faktycznie- daremny- kupilismy inny, gondola mała, ale mój maluch był krótki wiec troche mu posłuzył:)

Gość dejzikrejzi
Wobec tego,które z wózków takich 3 w 1 są godne uwagi? Tylko nie z takich za 4000zł. :D

mi się podob X-lander xa ale to tylko tak \"na oko\" bo osobiście go nie znam.. a co do wózków 2w1 to albo mam jakiegoś pecha albo jak trafie na taki co z gondolką mi się podoba i fajnie jedzie to po zamontowaniu spacerówki już nie jest tak fajnie :( ja jakbym miała teraz jeszcze raz wybierać to zastanawiałabym się nad prostym wózkiem z gondolką a po czasie osobną super spacerówke..

mi się podob X-lander xa ale to tylko tak \"na oko\" bo osobiście go nie znam.. a co do wózków 2w1 to albo mam jakiegoś pecha albo jak trafie na taki co z gondolką mi się podoba i fajnie jedzie to po zamontowaniu spacerówki już nie jest tak fajnie :( ja jakbym miała teraz jeszcze raz wybierać to zastanawiałabym się nad prostym wózkiem z gondolką a po czasie osobną super spacerówke..

Gość dejzikrejzi
Rozważamy jeszcze zakup wózka ROAN Marita,ale coś mi nie do końca się w nim podoba,taki trochę staroświecki się wydaje,wiem,taka stylistyka,ale nie do końca mnie to przekonuje..... http://www.allegro.pl/item464748228_roan_rocco_2008_spacerowka_z_modelu_marita.html O ile gondola byłaby jeszcze w miarę,tak wersja spacerowa,a już ta z fotelikiem wydaja mi się niezbyt....Czytałam,że są w porządku,ale.... :)

a ja sie nie chce wtrącac, ale uważam z doświadczenia ze wózki 3 w jednym są niepraktyczne. Kiwedy dziecko podrośnie, osobna- zwinna, lekka spacerówka jest o wiele lepsza i praktyczniejsza, a w fotelik dobry naprawde warto zainwestowac.