Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Widzicie tu gdzies skok temperatrury?

Polecane posty

podam wam od 8dc 8dc 36,5 9dc 36,1 10dc 36,2 11dc 36,4 12dc 36,1 13dc 36,2 14dc 36,3 15dc 36,3 i troche 16dc 36,5

Gość gggggghhhhhhh
nie

pomiary temperatury robie od dłuzszego czasu w sumie ponad rok i jeszcze cos takiego mi sie nie zdazylo, dlatego pytam :) Zawsze mialam wyrazne 2 fazy 1wsza od 36,1 do 36,4 2ga od 36,7 do 37,0 a teraz? jakos nie potrafie sie połapac

Gość gggggghhhhhhh
ja tu nie widze żadnego skoku:o może nie ma owulacji?

no wlasnie tez tak mysle... pytanie tylko dlaczego? :( od wczoraj bola mnie piersi, bylam pewna ze dzisiaj bedzie skok..

Gość gggggghhhhhhh
no ale jest 36,5,może dopiero jutro,pojutrze.Może owulacja sie przesunęła po prostu o dzień dwa.Może też byc tak,że wcale nie będzie.Są takie miesiące

co moze swiadczyc o braku owulacji? acha jeszcze jedno mam krotkie cykle 24 dni i skok zawsze mam albo 11 dc albo 12.. nie wiem dlaczego mi sie poprzestawialo... nie biore zadnych tabletek ani nic z tych rzeczy

czasem zdarzają się takie dziwne cykle... jesli to jednorazowy wybryk to wszystko w normie :)

Gość gggggghhhhhhh
dokładnie tak jak baderka pisze:) mierz dalej,moze ten cykl się wydłużył i owulacja będzie jeszcze,a może jej wcale nie będzie.I to też nie powinno cię niepokoić o ile nie jest to w każdym cyklu

troche mnie uspokoiłas :) nie wiem chyba wybiore sie do ginekologa jezeli skoku nie bede miala do konca tygodnia martwia mnie jajniki ktore bola mnie od owulacji z tamtego cyklu az do teraz.. czyli praktycznie cały miesiac

ja dostałam @ w cyklu , który wg. tempki wyglądał na bezowulacyjny

acha...troche to pokrecone :) Dzieki za pomoc :* ja teraz mykam, co jakis czas bede tu zerkac no i pisac czy skok nastapil czy tez nie :) Miłego Dnia zycze :*