Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Innnnna

GDY ON WCIĄŻ MYŚLI O INNEJ...

Polecane posty

No i stalo się tak jak pisałyście, rzeczywiscie nie warto był. Straciłam czas, kasę i poczucie bezpieczeństwa. Nadal jestem twarda i idę do przodu, mam już nową wizję, teraz chcę odpocząć i ułożyć sobei wszystko tak jak ja tego chce a nie pod kogoś kto niszczy życie innym, bo sam sobie nie radzi. Odeszłam od niego, w poniedziałek wracam po rzeczy. No i załatwiłam sobie pracę w Warszawie. Dziewczyny, miałyście rację, NIECH ZYJE INTUICJA I ROZUM!!!! J A K K R A S C TO M I L I O N Y J A K K O C H A C TO K R O L E W I C Z A!!!!!! aJ WAJ!!!!!!

Gość przeczytałam
i myslę, że to był dobry krok...

Kochane dziewczyny!!! Krok był o tyle najlpeszy, co stwierdziłam, że szkoda czasu, energii, urody, nerwów i straconych marzeń na to, że życie jest piękne. Upór i celowe błędy to moje drugie imię, szkoda. Chciałam zemsty, za to, że mnie okłamywał, przez ostatnie tygodnie pisał do niej maile i smsy, dzwonił a ona z miną królowej odpowiadała, że nie może pisać, bo prowadzi...Daruję mu winę bo widzę, że ma depresje chłopak i sobie nie radzi. Ja zaczynam od podstaw znów, przez własną głupotę, ale silniejsza i bardziej rozsądna!!! Muahahhahah, VENI VIDI VICI!!!!

Gość Schmeterling
Gratuluje podjetej decyzji, tak trzymac!!!!

Gość brawo kobietko
Innnnna bardzo ważny krok w dobrą stronę! Nie wahaj się, nie smuć, choć pewnie czujesz się jakby życie zdzieliło Cię po głowie. Ale to minie i gdy spojrzysz z dystansu powiesz, że to było najlepsze co mogłaś zrobić. Jesteś bardzo wartościową i mądrą osobą! Pamiętaj o tym! Szkoda życia na jakieś okruchy, bo zbierając je możesz przegapić kogoś kto Cię pokocha prawdziwą miłością, doceni jaka jesteś i będziesz dla niego Skarbem, a nie rękawem. Kiedyś będziesz się cieszyła, że tak postąpiłaś:) zobaczysz!:) Ściskam!

A dziękuję bardzo!!! Rzeczywiście czuję się tak jak piszesz, że oberwałam, ale to obrywanie stopniowo się we mnie wszczepiałó, dlatego przerywam to pasmo smutno płynących minut, zabieram się do pracy, do pięknej wędrówki jaką jest ŻYCIE !!!! Czego i Wam rówmież życzę! BĄDZCIE PIĘKNE I BAWCIE SIĘ!!!