Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paLUSZEEEEKKKK

co ja robie nie tak ze kazdy facet mnie olewa moze wy wiecie?

Polecane posty

Gość paLUSZEEEEKKKK

zawsze albo okazuje sie ze zalezy mu na szybkim numerku albo podrywa a pozniej widze z inna czemu?

Gość wybierasz nieodpowiednich
męzczyzn oraz za szybko pozwalasz na seks 🖐️

Gość viviennaa
Jakies szczegóły poproszę, jak wyglądasz jak sie ubierasz, jaka jeteś i le masz lat. To częsty przypadek bardzo atrakcyjnych kobiet albo bardzo nieatrakcyjnych...

Gość paLUSZEEEEKKKK
nie pozwalam na seks szybko wrecz przeciwnie ubieram sie normalnie przewaznie jeansy i jakas bluzeczka raczej sie nie maluje tusz i blyszczyk jestem z natury troche niesmiala jesli chodzi o poznawanie facetow staram sie zawsze usmiechac zauwazylam ze to dziala i tak pare razy udalo mi sie sprawic ze facet ktory mi sie podobal podszedl do mnie zagadal potanczylismy buziaczki itd a potem widze jak czerwony idzie z inan dziewczyna i nie zwraca na mnie uwagi:O mam 172cm jestem z natury szczupla blondynka nie wiem co jeszcze?

Gość xzcxzcxxxz
To częsty przypadek bardzo atrakcyjnych kobiet ---takich sie nie zostawia

Gość paLUSZEEEEKKKK
oj zostawia siewiem to z obserwacji dla tych bardziej pospolitych ja zawsze mialam pelna facetow kolo siebie nawet Ci ktorzy mi sie podobali okazalo sie ze sa mna zainteresowani jednak pozniej widze takiego z jakaos inna:O

Gość myslisz że w pubie znajdziesz
"pare razy udalo mi sie sprawic ze facet ktory mi sie podobal podszedl do mnie zagadal potanczylismy buziaczki " --->> w knajpie nie znajdziesz człowieka na całe życie :-O no to ile masz lat?

Gość paLUSZEEEEKKKK
to nie byl pub tylko impreza domowa u znajomych, nie lubie dyskotek:P mam 23 lata

Gość buziaczki to wstęp do seksu
przy pierwszym kontakcie z obcym facetem się całujesz? :-O po prostu jesteś bardzo łatwa, a takie lubią mężczyźni właśnie na jedną noc :-P Wszystko jedno czy domowa czy nie - zachowujesz się jak łatwa i tak cię traktują.

Gość paLUSZEEEEKKKK
hmmm....ale to on mnie calowal nie ja jego i to nie bylo usta usta

"widze jak czerwony idzie z inan dziewczyna i nie zwraca na mnie uwagi" poza tym skąd wiesz po co oni idą i na jak długo - może własnie idą na ten jeden numerek?

przesadzasz! od kiedy jeden pocalunek swiadczy o tym ze dziewczyna jest latwa??????? facet ktory tak mysli to frajer i tyle!

"hmmm....ale to on mnie calowal nie ja jego" --->> a ty na to pozwalałaś :-O Nie jesteś bezwolna lalą i powinnas miec swoje zdanie.

Gość paLUSZEEEEKKKK
chodzilo mi o to ze widzialam ich razem na ulicy lub w sklepie

Taa, pewnie pocałunek w polik na powintanie z dziewczyną to też wstęp do seksu.

Gość a o czym świadczy
że dziewczyna pozwala na pocałunek PIERWSZY RAZ WIDZIANEMU OBCEMU (!) męzczyźnie??? Chyba nie o tym, że jest partnerką do poważnego związku.

Gość a o czym świadczy
chodzenie po ulicy czy do sklepu nie świadczy, że ci spotkani razem mają jakiś głębszy związek :-O TAK NA SERIĄ TO ZWYCZAJNIE NIE TRAFIŁAŚ JESZCZE NA TEGO SWOJEGO i tyle. 🖐️

Gość jak sie odrzuca zaproszenie
A ja jak poznalam sie z moim mezem to poznalam go w pubie i calowalismy sie w wieczor poznania. jestesmy razem juz 7 lat:))

Gość paLUSZEEEEKKKK
a jak to dziala?

Gość sloneeeczzkkoooo
a ja zsie zgodze z tym panuje stereotyp ze ladne sa glupie i panowie boja jsie ladnych i jednoczesnie madrych kobiet ktore moga sie podobac innym pewniejsza jest taka zwykla na ktora nikt nie popatrzy

Gość jak sie odrzuca zaproszenie
A moze jest w tobie za duzo desperacji, na sile chcesz sie przypodobac? Wyluzuj sie i nastepnym razem jak kogos poznajesz to mysl o dobrej zabawie a nie o tym czy to "juz ten'.

Gość dzej zi
panuje stereotyp ze ladne sa glupie i panowie boja jsie ladnych Widze, ze kobiety beda sobie wmawiac to kompletna bzdure przez najblizsze 100 lat:O NIe tlumaczcie swojego braku powodzenia tym, ze faceci sie was boja. Jeszcze nie widzialam przypadku, aby ladna, atrakcyjna dziewczyna wzbudzala strach czy tez zostala uznana z gory za glupia. Ale rozumiem, trzeba sie jakos pocieszac:O

Gość ankietka ...
Problem jest w Was ... A nie w urodzie .. :O 1. albo gustujecie w podrywaczach-przelatywaczach ... (co też kiepsko o Was świadczy), który ewidentnie w głowie ma siano .. (bo tylko Ci seks stawiają jako cel życiowy) 2. Albo same nie jesteście dość ciekawe jako kobiety .. w sensie głębszym ... Po prostu bez osobowości, co szybko nudzi ... brak czegoś, co zaciekawi i zaintryguje ... Co powoduje, że po razie facet już nie ma ochoty poznawać dalej kobiety ... 3. Albo w ogóle jesteście "nadmuchane" i przekonane o swojej urodzie, a każdy inny widzi Was inaczej ... Bo przy urodzie ... przecież tylu facetów dziennie się poznaje ... Latem w ciągu godzinnego spaceru zacczepia mnie średnio 3 facetów ... To każdą inną zapewne też ... Zatem na to morze facetów zawsze da się wybrać jakich paru ciekawych .. i wartych poznania ..

Gość paLUSZEEEEKKKK
wcale tak nie mysle ale co mam nie pokazywac ze facet mi sie podoba? ost tez wszystko szlo ok a potem widze go jak idzie za reke z inna i gdy ich mijam on caly czerwony:O

Przede wszystkim wracając do wypowiedzi autorki - buziak to całkiem co innego niż pocałunek... Wyjaśnienie dla niektórych, którzy się czepiali. A już na pewno nie świadczy to o łatwości... Do do tematu, to dużo facetów bardziej niż wygranej obawia się porażki, ten strach jest tak intensywny, że nie mogą się go pozbyć. Jeżeli jesteś atrakcyjna, wiadomo, że konkurencja może być duża... A może niepotrzebnie staramy się dogłębnie analizować całą sytuację i to tylko brak szczęścia do facetów?

Gość paLUSZEEEEKKKK
ja amms woje hobby zainteresowanie pracuje studiuje mam hobbby chodze na basen czym mam jeszcze mu zaimponowac??????/

Gość paLUSZEEEEKKKK
racja ja nie mam szczescia\ i mimo iz mu sie ppodobalam on mi tez i tak jest z inna:O

Po co szukać błędów na siłe w sobie i zmieniać się? Jesteś jaka jesteś, zapewne masz swoje zalety, swoje wady. Jeżeli faceci, których spotykasz nie są w stanie ich zaakceptować - olej ich:) Na pewno znajdą się tacy, którzy docenią Ciebie jako kobietę.

Gość ankietka ...
dzej zi - dokładnie! Czasem nawet jeśli się boją, to najczęściej i tak nie rezygnują ... bo jak im zależy to walczą z tym ... Tak poznałam pana dr .. Który ewidentnie musiał się przemóc .. ale zrobił to .. i paru jeszcze innych także ... A nawet Ci, których strach jednak i tak jest zbyt duży...to przecież jest ich góra 10% ... Co z 90% facetów, którzy startują i się nie boją?

Gość dzej zi
Jeżeli jesteś atrakcyjna, wiadomo, że konkurencja może być duża... A może niepotrzebnie staramy się dogłębnie analizować całą sytuację i to tylko brak szczęścia do facetów? Ja pierdziele, nastepna!! Przestancie sie oszukiwac! Naprawde atrakcyjne kobiety, to tego ubrane z klasa nie moga opedzic sie od facetow, za to szare myszki przekonane, ze sa ladne nie wzbudzaja zainteresowania.