Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuczka moja nuczka

ciąża-czy to mozliwe??

Polecane posty

Gość nuczka moja nuczka

mama pytanie dosc proste, pisze z czystej ciekawosci jaka jest szana ze zajde ciaze, jestem na yasmin od dobrych 4-5 lat, teraz biore antybiotyki bo jestem chora pytam z ciekwosci bo wiem za antybiotyki obnizaja antykoncepcje. czy ktoraz z was zaszla w ciaze w taki sposob???

Gość ja tez jestem ciekawa

Jest to możliwe, bo antybiotyk obniża skuteczność tabletek anty, nawet jak przyjmuje się je przez wiele lat.

Gość przeczytaj ulotkę antybiotyku
gdybyś to zrobiła to byś wiedziała że ryzykujesz nie tylko ciążą ale też zdrowiem ewentualnego dziecka czy tak trudno przez kilk adni używać prezerwaywy albo wymyśleć inne zajęcie niż seks ?!

wiele leków obniża działanie tabletek przeważnie jest to opisane w ulotce i jeszcze mała zagadka przeczytajcie sobie co się stanie jeśli będzie się je popijać sokiem z grejpfruta :]bo naprawdę mało osób zdaje sobie z tego sprawę

Gość moje trzy koleżanki
w ten sposób zaszły w ciążę - antybiotyk podczas brania pigułek. A ja w żaden sposób nie mogę...... Niesprawiedliwość!

Gość przeczytaj ulotkę antybiotyku
w ogle nie royumiem ludyie jak moecie brac leki nie cyztajc w ogle ulotek.....rece opadaja

Gość nuczka moja nuczka
poczytaj ulotke antybiotyku... czy ja napisalam ze ja tak robie albo zamierzam tak zrobic???? pytam bo wiem ze to mozliwe, ale chcialam zeby napisaly osoby ktore faktycznie tak zaszly w ciaze

Gość nuczka moja nuczka
onfim o co chodzi ztym grejfrutem:)??

Gość no wlasnie tylko....
Do autorki topiku. Jak sie czujesz po Yashmin, robilas jakies przerwy w braniu tabletek? z gory bardzo dziekuje

Gość nuczka moja nuczka
nie robilam jeszcze przerwy, raz odstwilam na jakies 3 tyg bo mialam usuwane migdaly i byl to zalecenie od lekarza..... nie wiem czy bede robic i kiedy, poniewaz ja biore anty glownie na trasznie bolesne miesiaczki, a antykoncepcja to tk przy okazja:) jesli chodzi o samooczucie to od poczatku nic i nie bylo od brania tych tabsow