Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to normanlne

pas cnoty

Polecane posty

Gość to normanlne

poniewaz nie ufam zonie w 100% a rozwodzic sie nie sensu zalozylem jej pas cnoty!! Zgodzila sie i nosi! A ja mam spokoj i nie musze sie zadreczac myslami,ze byc moze sie puszcza!

Gość to normanlne
nikt nic sobie nie dorobil, i sobie nie dorobi!!! http://www.eroticdreams.istore.pl/sklep,3414,,,03,nokaut,pl-pln,571206,0.html Faceci radze wam.pozakladajcie waszym tez! i macie spokoj!

Gość Pannikt
A to juz wiem dlaczego ona pani miała pas jak sie za nią wziełem. spowolnileś mnie o 1 min, ale odbilem sobie to i ze 3 razy sie w niej spuscilem.

Po co to komu? Facet też powinien sobie założyć na kłódkę i dać żonie klucz, by tylko ona miała do niego dostęp - równość na miarę złota/boskości (dla wiernych) Ona i on, niebo i grom... - ty dajesz jej klucz od swojego pasa cnoty, ona tobie od swojego i możecie być niemalże pewni, że żadne z was nie zdradzi. Tak w ogóle to ty jej nie ufasz, a może nawet nie potrafisz pokochać - miłość na zaufaniu buduj, a nie pozorach. Żal totalny dla tego tematu w tym dziale xp P.S. - dopiero teraz widzę jakie to stare posty są XD

Gość gość
Pogotowie kluczowe awaryjne otwieranie pasów cnoty dorabianie kluczy tanio

Gość gość
Ja mojej babie zalutowałem piździochę i już się teraz nie parzy na prawo i lewo.