Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obloczeek

najgorszy/najlepszy komplement jaki slyszlyscie?

Polecane posty

Gość obloczeek

Gość ze mam świetna dykcję
taki komplement usłyszałam w pubie :-)

Gość ona...25
a ja uslyszalam zajebista dupeczka z ciebie bardzo seksowna ( nigdy nie myslalamze za taka moge uchodzic:) i oststani ze mam ladny tylek

ona25 rozumiem ze to byl najgorszy komplement jaki CI sie zdarzyło usłyszec?... jakby ktos mi powiedział ze jestem dupcia, dupka czy cokolwiek innego toby dostał w ryj... nie uważasz że o wiele lepiej by to zabrzmialo jakby autor zamienił \"dupę\" na \"dziewczynę\"?

Gość ona...25
tak amsz racje ale to byl obcokrajowiec ale racja dupa nie brzmi najlepiej

ona25 rozumiem ze to byl najgorszy komplement jaki CI sie zdarzyło usłyszec?... jakby ktos mi powiedział ze jestem dupcia, dupka czy cokolwiek innego toby dostał w ryj... nie uważasz że o wiele lepiej by to zabrzmialo jakby autor zamienił \"dupę\" na \"dziewczynę\"?

Gość ona...25
nie:D

Gość ka jo je
"Jak Ciebie slucham to mam wrazenie jakbys dokladnie wiedziala co mowisz i ze to takie przemyslane Jak Ty fajnie mowisz R! Powiedz jeszcze raz CZTERRRNASCIE! ":D

ufff tu ujdzie ;) ucz obcokrajowców ładnie mówić komplementy jakby co :)

Gość kotek z bawełny
najbardziej mnie ucieszył taki komplement, który mi przysadził przypadkowy gośćna ulicy : "ale z pani ładna dziewczyna... ładna, bardzo ładna", bo ani nie musiał, ani nic ode mnie nie chciał :) A "najpikniejszy" komplement to mi chyba strzeliła pani wychowawczyni - ze ona wie, że ja jestem raczej intelektualna i ubrania i wygląd nie sa dla mnie wazne, ale na uroczystosćszkolną...

W zeszlym roku Pan z cwiczen (przystojny :D i niesamowicie seksowny) rzucił do mne tekstem cos w stylu \" a PAni to zawszema kurwiki w oczach\" az mnie zamurowalo :O nie bardzo wiedzialam ocb wiec zapytalam sie jego czy to mial komplemnent czy jakas aluzja odpowiedzial mi ze to bylo w sensie ze mam pikne oczy i zawsze w nich widzi sliczne iskierki ,i cos tam iz wygladam na osobe ktora jest niepoparwda optymistka oraz ze biore z zycia co najlepsze :O . nie wiem w jakich kateroroach mam to traktowac najmilszy czy tez beznajdzuejny kompelent :O

wyjladowca na egzaminie powiedzial mi ze jestem jedna z najinteligentniejszych studentek jaka kiedykowiek mial okazje spotkac :) Moj byly szyf kiedys oswidczyl ze jestem pyskata , arognacka i bezczelna ale za to mnie ceni poniewaz niedaje soba pomiatac i wykorzystywac :)

najgorszy komplement powiedział mi kiedyś żul zapijaczony na ulicy, który stwierdził "takie cycki tobym sobie chciał pomiętosić"... zrobiło mi się bardzo niesmacznie. a najlepszy i mój ulubiony - mój narzeczony mówi że jestem mądrzejsza od niego. a on głupi nie jest i oboje zdajemy sobie z tego sprawe, więc doceniam tym bardziej.

Mi kiedyś kolega w trakcie normalnej rozmowy powiedział: Jesteś tak apetyczna, że chciałbym Cię zarżnąć. Następnie bym Cię poćwiartował i po przyprawieniu nadział na rożen, rozpalił ognisko i usmażył . Później bym ze smakiem zjadł. Psychopata!!! Już się z nim nie zadaję.

Opowiadam, że nasze szkolne kółko teatralne (czasy liceum) wystawi na festiwalu przedstawienie o uchodźcach z Kosowa (czy Czeczenii albo Albanii już nie pamiętam) "Ty też wyglądasz jak z Kosova" :| Do dziś nie wiem czy chodziło o opaleniznę (świeżo po powrocie z wakacji) czy o co...

Gość jjjjjjjjj
Lubie w Tobie przebywać :/