Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Chyba wczoraj przesadziłem...

Polecane posty

taa ona w amok raczej ty!!!! ja bym ci kazala zniknac z mojego zycia. raz podniesiesz reke to kto wie czy nie pozniej.jak kazdy facet gdy glupi mecz leci to sie nei kontroluje zwierze takie

>> raz podniesiesz reke to kto wie czy nie pozniej TO samo o niej można powiedzieć. Tyle, że jej zdarzyło się to nie po raz pierwszy :o

PYTANIE ZASADNICZE: czy mówiłeś wcześniej, że jest mecz i chcesz go obejrzeć? bo jeśli nie - to miała prawo się zdenerwować, ja jak wiem, że mój facet coś będzie oglądał i mi o tym mówi, to robię swoje :) chodzi tylko i wyłącznie o powiedzenie WCZEŚNIEJ...

Lasce dac sie okładać nie wolno - w porę trzeba jej też przyjebać ;) No chyba że nie wiązemy z nią przyszłości to po prostu wyjść. Na zawsze.

>> czy mówiłeś wcześniej, że jest mecz i chcesz go obejrzeć? bo jeśli nie - to miała prawo się zdenerwować, Przecież to wie każdy, nie ma sensu o tym mówić.

"sunset a ty uderzyles kobiete kiedys?" Nie - musnąłem ;) Nie nie - nie uderzylem ale ochotę neiraz miałem i jakby myślała że moze mnie okładac to bym na pewno na to nie pozwolil. Dlatego w tej kwestii popieram autora...

e tam musze sobie kupic sukienke:-O jak ja tego nie znosze robic

No my za ciebie raczej nie kupimy ;) Chociaz coniektórzy chętnie by ją ściągneli na pewno :P

>> musze sobie kupic sukienke Moge pójść z Tobą, doradze Ci - czy pasuje do głębi twych oczu, jędrnych piersi, talii osy, kształtnej pupci - trzeba wybrać odpowiedni kruj do podkreślenia tych walorów :classic_cool:

>> HAHAHHA a moze waze 90 kg Nie szkodzi, pójdziemy do sklepu z firankami i wybierzemy Ci ładną zasłonkę, którą się okręcisz :classic_cool: Nikt się nie pozna, że to nie sukienka ;)

nie mam pojecia ile waze dokladnie bo dawno sie nie wazylam zreszta co cie to obchodzi?:-O

>> nie mam pojecia ile waze dokladnie bo dawno sie nie wazylam Mniej więcej :o Bardziej 60 kg, czy moze bardziej 80 kg?? :o >>zreszta co cie to obchodzi? Bądź dla mnie miła 😠 jako i ja jestem dla Ciebie miły :) Gdzie idziesz na zakupy?

Tak myślałam że się dowalisz do tego zdania. Ty nie chcesz słuchać co inni o tym myślą, tylko sobie podyskutować.