Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daję na 2 lub 3 spotkaniu

Jak wam sie udaje dłużej przetrzymać faceta bez sexu

Polecane posty

Jak poznaje faceta który mi sie podoba i jest chemia i on tez jest mna zauroczony to jak moge zwlekać z sexem. Samo tak wychodzi że sex jest na 2 góra 4 spotkaniu. Jeśli do sexu nie dochodzi znajomośc jakoś sama gaśnie. jesli dochodzi to kończy się albo na kilku razach albo ja rezygnowałam bo np. sie rozczarowałam. Jak przetrzymać faceta żeby nie zrezygnował przed sexem ale i dłużej to trwało po sexie.

wcale nie bo tego sexu niepotrzebuje tak bardzo, bardziej zalezy mi na związku. Działam na facetów i pragną mnie. jesli i ja pragnę to właśnie w takiej sytuacji jak to jeszcze przeciągnąć??? Na 2 spotkaniu często jest taka bliskość taka chemia, że z trudem przetrzymuję do 3 :O

Gość Iaromina
Ja nie wiem, to Ty się z tymi facetami u nich w domu spotykasz, czy w hotelu? Też mi się zdarzało, że na drugim, czy trzecim spotkaniu była taka chemia, że nie dawało się wytrzymać, no ale to były spotkania albo w jakiejś kawiarence, albo w klubie. A w takiej sytuacji na seks raczej nie ma miejsca. No chyba, że ktoś lubi robić to w ubikacji czy przy ludziach, ewentualnie w samochodzie. Ja nie, dlatego udawało się jakoś przeczekać, do powiedzmy szóstego spotkania, kiedy to lądowało się u niego albo u mnie w domu :)

Bywało tak że np. z kawiarni czy po kinie jechalismy do niego, albo do mnie. Różnie.

Zdarzyło mi sie raz w samochodzie :O:O

Gość zlodziejka ksiazek
Tak to jest jak ludzie nie maja kompletnie o czym ze soba gadac, rzucaja tylko jakies plytkie teksciki z podtekstami:O

Gość hahahacza
TY sie chwalisz czy zalisz????? zwykla puszczalska jestes i tyle.gdybys przetrzymala dluuuuzej to moze bys miala jakiegos na stale, ale jak widac mialas wielu i jak widac samym seksem nie uratujesz zwiazku.faceci zazwyczaj dziela laski na 2 grupy: te do bzykania i te do zwiazku.i jezeli ty sie wypinasz na drugim spotkaniu to co sobie facet mysli??? czy mysli o Tobie powaznie?czy chce CIe blizej poznac???po co skoro dostal to co chial. a skoro jemu dalas od razu to innym pewnie tez dawalas.to jest myslenie faceta.opanuj sie.

Gdy facet wysunie taką propozycję to od razu go rzucam. Staram się zadawać z normalnymi facetami a nie tymi którym zależy tylko na spaniu. aniołek:D ja czesto spie!!!! zazwyczaj w nocy:P a jednak zadajesz sie ze mna:P

To nawet nie sa propozycje. Oczywiście jak po pierwszym spotkaniu na drugie facet od razu zaprasza mnie do domu to się nie godzę i znajomość się kończy ale ja mówię o sytuacji obopólnej chemii, obopólnej chęci - to wychodzi samo.

Dochodzi do pocałunku, do jakiejśc bliskości i co wtedy? Odtrącic faceta powiedzieć że z sexem czekam do 10 czy 15 spotkania? To powinno byc sponataniczne a większość facetów i tak twierdzi że nie ma znaczenia kiedy sie "da"

Gość 45 latka
U mnie był sex na 3 spotkaniu i jestesmy razem na stałe. Nie ma reguły.

Gość hahahacza
wez....nie szanuje cie...jestes tylko workiem na sperme...o jakiej chemii TY mowisz???? dziwka to przynajmniej kase z tego ma, a ty co?nic bo i tak cie rzuci...zostaja tylko wspomnienia o chemii...gdybys sama sie szanowala to umialabys mowic nie.

o RANY. Ale masz problem. To powiedz po prostu ,,nie", albo nie doprowadzaj do sytuacji gdy będziecie się nawzajem rozbierać. brat_niedzwiedz --->>> I bardzo dobrze :D Sen jest dobry dla zdrowia :D:D:D

Gość nie udaje się

Wydaje mi sie, ze to, czy z kims stworzysz staly zwiazek nie zalezy od tego, na ktorej randce sie z nim przespisz.

Jaki worek na spermę!!!! Nie daje każdemu i nie zmieniam często partnerów, ale jak juz poznaje faceta z którym chce być to samo tak wychodzi, więc pytam jakie macie sposoby? A może po prostu Wy nie pociągacie tak facetów jak ja. To na mnie tak lecą....

Zwodniczy Aniołku ale ja tego tez chcę. Przecież sie do niczego nie zmuszam.... Chodzi mi o to jak postepować na początku, żeby trzymać jakis dystans, bo u mnie wszystko dzieje sie spontanicznie, albo jest chemia i chęć sexu przyjaźni itp. od razu albo tego nie ma. Jak jest od raxu to ciężko to przetrzymać dłużej niż 3 góra 4 spotkanie.

Gość Mimmmi
Myslę że po prostu nie doprowadzać na początku do sytuacji dotyku, pocałunku, nie zapraszać do domu i nie chodzic do nikogo. Spotykać się w knajpie, kinie, na spacerze tak kilka randek 4-5 i dopiero potem pozwalać na pocałunek, dotyk. Powinno zadziałać do jakiejśc 7-8 randki

"Jeśli do sexu nie dochodzi znajomośc jakoś sama gaśnie" sama odpowiedz cisnie sie na usta......faceci z ktorymi spotykasz sie chca darmowego sexu i Ty im go dajesz....proste!!!!

Gość strrraszna panikara
Ale przecież nie ma znaczenia kiedy jest sex. Ja z moim facetem poszłąm do łóżka na 3 randce i jestesmy w stałym związku, kiedys tez tak miałam, na 3 randce sex i długi powazny związek. W czym masz problem? Gdybys przetrzymała i tak pewnie znajomość by sie urwała widocznie nie trafiłaś na swojego.