Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkolaodchudzania

szkoła psychologicznego odchudzania

Polecane posty

Gość szkolaodchudzania
to jak slim&smile? jeszcze choć z pięć głosów poproszę... jej ale jestem niezdecydowana - nazwa niby szczegół ale ważny :/

Tak jak ktos zaproponowal "przez rozowe okulary" to ja proponuje "w różowym lustrze" :D

Gość szkolaodchudzania
no właśnie robię burzę mózgów z wami... pomysły świetne tylko który wybrać?

mnie się osobiście podobało \'slim mind\' podane na początku przez autorkę. W końcu odchudzanie zaczyna się w głowie, tak jest bynajmniej ze mną, więc na początku musimy \'odchudzić nasz umysł, a raczej nastawić go na odpowiednie tory, wbić do głowy zdrowe myślenie:D silm&smile tez jest fajne, bo kto nie czerpie radości z dobrego samopoczucia i akceptowanej przez siebie sylwetki:) ta nazwa jest bardziej \'do ludzi\' , pasuje na nazwę jakiegoś klubu fitness czy też własnie szkoły, jednak ja byłabym przy 1wszym, ale decyzja należy do Ciebie:) Jesli chodzi o szkołę, to będą to zajęcia w jakims mieście, w grupach, czy powstanie również strona internetowa? Nie ukrywam, że mam problemy z odżywianiem się, jestem ciekawa tego pomysłu:)

mnie się osobiście podobało \'slim mind\' podane na początku przez autorkę. W końcu odchudzanie zaczyna się w głowie, tak jest bynajmniej ze mną, więc na początku musimy \'odchudzić nasz umysł, a raczej nastawić go na odpowiednie tory, wbić do głowy zdrowe myślenie:D silm&smile tez jest fajne, bo kto nie czerpie radości z dobrego samopoczucia i akceptowanej przez siebie sylwetki:) ta nazwa jest bardziej \'do ludzi\' , pasuje na nazwę jakiegoś klubu fitness czy też własnie szkoły, jednak ja byłabym przy 1wszym, ale decyzja należy do Ciebie:) Jesli chodzi o szkołę, to będą to zajęcia w jakims mieście, w grupach, czy powstanie również strona internetowa? Nie ukrywam, że mam problemy z odżywianiem się, jestem ciekawa tego pomysłu:)

Gość szkolaodchudzania
będzie głownie przez internet: strona (na razie w formie bloga) i za jakiś czas dwa razy w tygodniu telekonferencje

Gość szkolaodchudzania
czekam na kolejne propozycje tematów do omawiania podczas "zajęć" w szkole :)

Gość szkolaodchudzania
Już się cieszę, że będę mogłą wyciagnąć od was kasę :) Będzie super, ale raczej nikt nie schudnie :(

Gość szkolaodchudzania
Chyba, że będę duzo kasy od was wyciagać, nie bedziecie jej wydawac na batony i schudniecie...? :)

No dziewczyny - czekam na kolejne propozycje tematów do omawiania podczas "zajęć" w szkole - ta która wymysli najfajnieszy będzie miała za darmo jedną telekonferencję :)

Gość orginalna szkolaodchudzania
eeee... nie wiem kto to pisał ale mało zabawna jesteś :) i do tego zablokowałaś mi mojego nicka :) no gratuluje - to było sprytne. czy ok to nie wiem ale faktycznie nababrałaś mi w wątku :) masz przynajmniej z tego satysfakcję? w innych też będziesz robiła mi problemy bez powodu podszywając się pode mnie? po co?

Gość i co już po szkole odchudzania
:/ to po co było wymyślanie nazwy :(

Gość pewnie znowu
ktoś chciał szybko zarobić na grubasach

przepraszam ale mój tato umiera... same rozumiecie, że to nie czas tylko i wyłącznie dla niego i przykro mi, że mnie tak oceniacie... nadal bardzo chcę stworzyć ten projekt jednak muszę go odłożyć...

miało być to nie czas na szkołę psychologicznego odchudzania, a czas tylko i wyłącznie u niego... właśnie siedzę w szpitalu ale postaram się w wolnych chwilach coś działać... zaczęłam pisać na razie domena robocza (nie umiem jeszcze zaparkować prawidłowej) http://elemiah.mserwis.pl/blog/

Gość aksas
hejka!! czy udalo wam sie cos stworzyc?? czy moge liczyc na pomoc?? pozdrawiam Asia

Gość ramonkaa
ciekawa jestyem czy się udało, bo nie doczekawszy się szkoły odchudzania sięgnęłam po tabletki Novoslim. Może nie jestem zbyt cierpliwa, ale bardzo chciałam schudnąć trochę przed wakacjami. Udało się ponad plan, bo po kuracji w trzy miesiące zrzuciłam prawie 15 kg.