Gość rubens boy Napisano Listopad 7, 2008 sa tu jakieś ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sexi flexi 0 Napisano Listopad 7, 2008 nie kumam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nesca fe Napisano Listopad 7, 2008 co to znaczy bbw ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nesca fe Napisano Listopad 7, 2008 aaa :) to nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli panie typu bears Napisano Listopad 7, 2008 160 cm 180 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rubens boy Napisano Listopad 7, 2008 to panowie sa bears idotko, panie s a BBW!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbw Napisano Listopad 7, 2008 sprawdz forum na tej stronce: www.xl-pozytywnie.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podoba się facetom... Napisano Listopad 7, 2008 hej! ja mam stanik D i ładny tyłeczek :) fajnie, że są tacy dla których liczy się cyc, anie ryjek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleeee Napisano Listopad 7, 2008 bbw -big beautiful woman to chyba tez ryjek:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podoba się facetom... Napisano Listopad 7, 2008 słodki jestes jeszcz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaraz tu przyleci Calineczka Napisano Listopad 7, 2008 i bedzie nawijał o pasztetach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Legia Warszawa 0 Napisano Listopad 7, 2008 Wczotaj na Discovery World był program o dokarmiaczach. pokazywali tam kobiety ważące 360 - 400 kg Najlesze ze ich faceci byli z tego niesamowicie dumni i robili wszystko aby one jeszcze bardziej przytyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polonia Warszawa Napisano Listopad 7, 2008 to juz przesadai nie ejst zdrowe !!!! BBW to 70-120 kg a nie 200 !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Legia Warszawa 0 Napisano Listopad 7, 2008 70 - 120 a nie sadzisz ze to kwesta również wzrostu? Jak kobieta ma 185 bo takie też sa i wazy 70 kg to chyba nie jest BBW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralala_lala Napisano Listopad 7, 2008 to na serio są na tym swiecie faceci lubiący puszyste kobietky? nie wierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ernest ham i amway Napisano Listopad 7, 2008 na pewno sa skad by było tyle stron bbw w necie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Legia Warszawa 0 Napisano Listopad 7, 2008 Może to jedna i ta sama osoba je robi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ernest ham i amway Napisano Listopad 7, 2008 Legia Warszawa- LOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiepe Napisano Listopad 7, 2008 http://www.bbwamateurnetwork.com/content/bbwdaisy_2b.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ernest ham i amway Napisano Listopad 7, 2008 ta 2 juz lepsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Legia Warszawa 0 Napisano Listopad 7, 2008 O fuck!!! Myslem ze gruba to porpstu z nadwagą na tych fotkach to prawdziwe słonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ernest ham i amway Napisano Listopad 7, 2008 klasyczna BBW :) http://www.bbwamateurnetwork.com/content/melanie38g_2.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ernest ham i amway Napisano Listopad 7, 2008 Legia Warszawa- ten kiepe wstawił jakss mature i niewiadomo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralala_lala Napisano Listopad 7, 2008 a bbw z małym biustem to tez bbw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ernest ham i amway Napisano Listopad 7, 2008 trudno powiedziec :-O moze jest tu jakis znawca tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinzo Napisano Styczeń 15, 2009 bbw to samo piękno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość djkasiulka Napisano Grudzień 31, 2010 Witam Cieplutko wszystkich Co do kobiet BBW Sama jestem taka ale kocham swoje ciałko mam 160cm i 89kg Bu Sama jestem Biseksualna i powiem wam ze nie mogę być z chuda dziewczyna Bo dal mnie kobieta musi mieć pupę i piersi :D ech a sama też mam czym się pochwalić i85 :) trochę tego jest :D Zapraszam Ciekawych na www.djkasiulka16.fotka.pl tam są moje fotki :* pozdrawiam wszystkich Cieplutko i buziaki w nosek :*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BBW Napisano Czerwiec 23, 2011 Zapraszam na stronę www.bbwprojekt.pl jak również www.xl-pozytywnie.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2016 witam serdecznie mam 43 lata 173cm i musze napisac ze jestem facetem ktory uwielbia nie bbw tylko ssbbw nie wyobrazam sobie zyc z szczupla kobieta idealna waga od 140 w gore. Dla jednych to cos dziwnego dla mnie gdyby nawet ktos mi mowil ze jestem chory to chce te chorobe zabrac do grobu. Nie jestem facetem co lubi tuczyc kobiety kobieta wielka sama w sobie jest śliczna i tuczenie nie jest tu dla mnie czyms co mnie jara.szukam takiej kobiety ale na razie to efekt moich marzen nic wiecej. wszyscy znajomi wiedza ze tylko za takimi kobietami sie ogladam i zawsze mysle ze kobiecie jest glupio iz mysli ze w innym sensie to robie bo przyznajmy sie stereotyp jest taki ze wieszaki sa piekne niestety nie dla wszystkich.urodzilem sie chyba w zlym czasie lub na zlej planecie tak to sobie tlumacze. Wiele razy kochalem sie z wielkimi kobietami chce podkreslic ze mialem kiedys szczupla zone dzieki bogu to juz historia i wole zostac sam niz ponownie wiazac sie z szczupla kobieta. Wielkie panie sa dla mnie jak nieda sie opisac tylko sie do takiej przytulic i czuc sie jak w niebie. co mi sie osobiscie podoba ? moze zabrzmi to dziwnie ale lubie gasic ludzi jak mowia zobacz jaka wielka idzie oczywiscie jest to piekne jak ktos mnie nie zna. wiele facetow lubi kochanki miec wielkie ale wstyd sie im pokazac z wielka ja mam odwrotnie uwielbiam takie panie nie wstydze sie tego i szukam takiej pani chocby na popisanie e-maili. MAM PYTANIE GDZIE JESTESCIE KWAITUSZKI ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2017 Hej. Widze ze cos temat ucich. A owszem kobiety bbw sa super. Kto nie mial do czynienia to nie wie o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach