Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaad

kto się cieszy ze dzisiaj piatek i długi wikent

Polecane posty

Tamari - o kuźwa to jest faktycznie zajebiste auto. aha Audi TT jest ekstra z tych ktore po drogach jeżdżą

"Przestarzała krowiasta sylwetka. najpopularniejsza na polskich drogach... Nie obrzydła Ci jeszcze - to podziwiam..." Sunset - pierwsza miłość najsilniejsza jest ;)

No TTka obleci - rozważałem nawet jej zakup ale jak oglądałem to nawet fotelika do tyłu nie włożę a w dalsze trasy jechać dwoma samochodami to bezsens :) Nissan Z350 mi się podoba nawet... fajny jest...

"Sunset - pierwsza miłość najsilniejsza jest " No nadal bym jeździł maluchem :D rocznik 83 :)

"Sunset - pierwsza miłość najsilniejsza jest " No nadal bym jeździł maluchem rocznik 83 " Sunset- nie smiej sie. na maluchu uczyłem sie jeździc po osiedlu i prawko zdawalem :D

ja też zdawałem :) i swojego czasu ten maluch był najlepszym miejscem na uprawianie seksu heheheh - ja 188 cm wzrostu i posuwałem w maluchu:)

ja dziś pracuję do 20, a mąż idzie na piwko w kumplami z młodych lat, więc fajnie jest dopiero od jutra ;)

"a mąż idzie na piwko w kumplami z młodych lat" A w jakim mieście to bedzie - podam ci listę burdeli gdzie możesz ich nad ranem szukać :P

eee, dziś to musiałabym to zrobić sama, bo nie nagrałam żadnego towarzystwa sobie (wrócę pewnie o kosmicznej porze z pracy) :P ;) A sama nie lubię. Ale jutro nadrobię na imprezie już wspólnie z mężem :)

Gość zws
a ja juz niedlugo koncze prace i wyjezdzam :):):)

"A ja bidulka pracuje i w poniedziałek i we wtorek" we wtorek?? czym Ty sie zajmujesz?

"dobry czas na myślówę" średnio fajna perspektywa fundować sobie "myślówkę" po poijaku w piątkowy wieczór :)

"średnio fajna perspektywa fundować sobie "myślówkę" po poijaku w piątkowy wieczór " Ja wiem ... swojego czasu jak jeszcze sam mieszkałem (fajne czasy) zdarzało się :) Fajnei było :) Czasem samotnosć dobrze robi.

Kwiatek... cóz mam Ci powiedzieć.. w mojej pracy czasem i w święta trzeba pracować... niestety... ale odbiorę sobie wolny dzień napewno.. kiedyśśśśś.... ech:(

Gość aneckaaa
ja mam wolny wikent :D jedyny w tym miesiącu, miałam gdzies wyjechac z narzeczonym i co ? i nie jedziemy bo on twierdzi ze nie chce mu się.