Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaad

kto się cieszy ze dzisiaj piatek i długi wikent

Polecane posty

"raczej nie chciałbym laski, ktora leci na calibre " czemu nie? przeciez zony do roboty w domu nie potrzebuje :P

komiczne no wiem ze full ludzi bo byłem tez rok temu:) no i z kwaterami straszny kwas... wez no jakies namiary mi tam znajdz:P postawie dobra wódke:)

zajebiscie że wódkend :) Będzie piwo dużo seksu johnie walker i może gdzieś wyjadę... Przydałoby sie w Gołębiu jaja wymoczyć i na jakies balety skoczyć noca :) calibra bleeee :P

"no i z kwaterami straszny kwas... wez no jakies namiary mi tam znajdz" Brat kwatery ?? Pewnie trzeba z miesiąc wcześniej zamawiać.. Raczej na jakiś hotel postaw - lepiej, milej i miejsca być powinny...

"calibra bleeee " co masz do Calibry eleganciku w garniaczku " Nei podoba mi sie :) Kwestia gustu ;) I mało praktyczna w moim przypadku :) No i stara.... Starczy argumentów ?? A czemu eleganciku ?? :-O

\"no ja tak licze do 80 pln za dobe max...\" ciężki temat... ja teraz płace prawie 2 razy wiecej... albo wywalasz wieksza kase, albo olej Zakopca... Serio - nie znajdziesz nic - albo jesli znajdziesz to 12 km od centrum w jakiejs koziej dupie

"Nei podoba mi sie Kwestia gustu " hehe no teraz bym juz nie kupil, do wieku mi nie pasuje. ale te waskie swiatla jak widze na drodze to... fajna Calibra jest :) "I mało praktyczna w moim przypadku " no jak masz rodzine to nie nadaje sie to auto "A czemu eleganciku ?? " SunsetSuit mi sie z garniturami kojarzy

Dobre skojarzenie... Calibra mi sie podobała jak pierwszy raz ja widziałem :) Chociaż stosunkowo niedawno zaliczyłem fajną bańke i jeździliśmy Calibra po hałdach hehehe fajnie było :) Ale swoje trzabyło zarzyć :) Kwestia gustu..... Ja jeździłem z takich autek Celicą ale to juz dawno było :)

komiczne no wiem... ale jak dobrze pojdzie to bede miał kwatery za 60 pln od łebka na ul.Zeromskiego w centrum zakopca ale to koles musi sie okreslic jeszcze w temacie:) bo ktos tam z rezerwacji podobno rezygnuje pozyjemy zobaczymy:):) bawcie sie dobrze w wekend ludzie:)

"Nie wiem co Wy w tym zakopcu widzicie poza tłumami ludzi...." hehe mam takie samo odczucie :P "calibra i "odpicowane" golfy III są na topie heheh " prosze sie nie smiac bo zamiast Calibry wtedy na Golfie III stanęło 😠

Kiedy niby ?? Chyba o czymś nie wime :) Co do Zakopca - jest tyle fajnych miejsc. Po cholerę akurat tam ?? No chyba że chodzicie po górach ;)

"Kiedy niby ?? Chyba o czymś nie wime " Sunset - to bylo w roku 1998 jak mialem 22 lata :D

Gość belllaaa
z czego tu się cieszyć :O dzieciaki w domu zostają

"Kiedy niby ?? Chyba o czymś nie wime " Sunset - to bylo w roku 1998 jak mialem 22 lata ale co było bo nadal nei kumam....

""Kiedy niby ?? Chyba o czymś nie wime " Sunset - to bylo w roku 1998 jak mialem 22 lata ale co było bo nadal nei kumam...." wybor auta jakim bede jezdzic

"Aha - no to by sie zgadzalo wszystko ale pomimo wieku nadal bronisz tej Calibry " Sunset - powiem ci ze z typowo sportowych aut Calibra nadal mi sie najbardziej podoba

Przestarzała krowiasta sylwetka. najpopularniejsza na polskich drogach... Nie obrzydła Ci jeszcze - to podziwiam...