Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohohohohaj

czy myslicie o swojej smierci????

Polecane posty

Gość ohohohohaj

od jakiegos czasu non stop mysle o swojej smierci........o tym jak to bedzie po tej drugiej stronie i co bedzie tu jak mnie juz nie bedzie.Strasznie mnie to doluje.....mam malutkie dziecko,meza wszystko uklada sie dobrze ale co bedzie gdy umre.Czy wy tez tak macie????ze boicie sie odejsc na te 2 strone???Ja sobie tego nie wyobrazam ze juz bym miala nie widziec z moiej rodziny.Az teraz jak o tym mysle lzy mi sie cisna do oka.

Tam będzie cuudownie! gwarantuję Ci to:) chyba , że.. popełniabyś samobójstwo:p Tam wszytsko ma sens i jest piękne. Człowiek wolny jak.. ptak;)

Gość czerwona kichawa dziedka mamy
wez sie za robote to nie bedziesz myslala o glupotach

Gość yhmmmmeheh
jak zdechniesz to zostanie z ciebie tylko kawalek miesa ktory bedzie sie rozkladac i tyle ;P

Gość Ewa33
nie, no jeszcze będą kości i włosy, które rozkładają się dłużej nie myślę o swojej śmierci, bo i o czym tu myślec? Umrę, jak miliony przede mną i po mnie, nic takiego się nie stanie

Gość cvxcvcvxcvc
Jak to sie stanie (umzesz) to juz nic cie nie zmartwi :classic_cool:

Gość googo
ja tez badzo czesto o tym myśle i bardzo sie boje...nawet poszło to tak daleko ze byle jaki ból a ja juz mysle czy moze to nie jest cos powaznego, usłysze o jakiejs chorobie i zaraz mam jej objawy...strasznie sie boje...ta mysl mnie zadrecza, nie wiem dlaczego tak jest ale wciaz sie boje....

Gość zla glupia sucz i blondynkaa
nie nie mam ani czasu ani ochoty na takie rozwazania, co ma byc to bedzie

Gość ohohohohaj
moze ktos kto ma bezsensowne zycie inie ma dla kogo zyc i ma mozg malo rozwiniety moze umierac( co po niektorzy wpisujacy debilen komantarze.)dla mnie akurat sa w zyciu wazne osoby ktoryc nie chcialabym zostawiac

Gość yhmmmmeheh
chorzowska a ja ci zycze zeby ktos penisem wychlastal twojego ryja

Ludzie obudźcie się, przecież śmierc nie jest straszna. Niektórzy po śmierci klinicznej twierdzą nawet , że przyjemna! ból spowodowany śmiercią (o ile takowy sie pojawi) trwa bardzo krótko. Dusza wychodzi z ciała i czuje ogromną ulgę, widzi z góry swoje ciało fizyczne jak nigdy dotąd, jest to niezwykłe! :D a później są kolejne etapy. Człowiek staje się bardziej świadomy, widzi słyszy doskonale, nawet jeśli w ciele fizycznym był głuchy lub ślepy... tamten świat jetu cudowny:) Nie należy się bac śmierci!! :P

Gość zla glupia sucz i blondynkaa
[moze ktos kto ma bezsensowne zycie inie ma dla kogo zyc i ma mozg malo rozwiniety moze umierac( co po niektorzy wpisujacy debilen komantarze.)dla mnie akurat sa w zyciu wazne osoby ktoryc nie chcialabym zostawiac] natomiast ktos kto ma fantastyczne zycie ma dla kogo zyc i ma mozg bardzo rozwiniety to nie moze umrzec (i dlatego wypisuje niesamowite komentarze) :O:O