TREVVO 17 Napisano 5 godzin temu 32 minuty temu, Lubię banany napisał: To jest ta ruska ? Ale to też był projekt co fejki ej aj wysylal. TO NIE BYŁ PROJEKT, WRZUCALA FILMY Z GŁOSEM 2 CZY 3 LATA TEMU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 5 Napisano 5 godzin temu No mielismy sie.spotkac z Katiuszka.i bylismy juz umowieni,.ale cos poszlo nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 5 Napisano 5 godzin temu W dniu spotkania zemdlala i wyladowala w szpitalu i siniaki podobno, tak pisala, a ja sie zalamalem, ale w sumie to na dobra sprawe ciagle czekam jak przyjedzie sie.zobaczyc ze mna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 5 Napisano 5 godzin temu Ale.potem sie okazalo ze to facet niestety, wiec dobrze ze sie nie spotkalismy i nie spotkamy Ja ide spac dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Srefajel napisał: Ale.potem sie okazalo ze to facet niestety, wiec dobrze ze sie nie spotkalismy i nie spotkamy Ja ide spac dobranoc Czyli jednak facet, ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Czyli jednak facet, ok Prawdopodobnie Potem jak mi napisal/napisala ze sie spotkamy i jedziemy do Polski, bo sie tak umowilismy, to sie przerazilem, a wczesniej bylismy na kawe umowieni, ale do Polski tez, no ale jakos nie chcialem jechac do Polski na pierwszym spotkaniu z kims kogo nie widzialem w zyciu na oczy, i sie wycofalem, a potem juz dramat byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 5 Napisano 4 godziny temu Ale poza kontrola.to chyba kto inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, poza kontrolą napisał: Nie musisz wiedzieć młodzieńcze. Nie jestem żadną iskra, ani Klaudia. Obstawiałem starą babę ale Fifi mówi żeś chlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, poza kontrolą napisał: Brakuję kogoś, ale widocznie tak musiało być. Myślałam, ze u ciebie okej. Moon cie rzucił Klaudia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 4 godziny temu 48 minut temu, Mgła napisał: Leżanka jak u psychiatry Też mi się tak skojarzyło xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Moon cie rzucił Klaudia? Piłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 103 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: Też mi się tak skojarzyło xD kolejny ktory bywa u psychaitry tu 5x wiecej chorych niz zdrowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 4 godziny temu Klaudia wrzucała taką muzykę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Piłaś? W życiu. Mam zapalenie zatok. To ty Klaudia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Klaudia wrzucała taką muzykę? I spała o tej godzinie lub blokowała forum.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 5 Napisano 4 godziny temu Niejeden chory sobie zrobil potomstwo i zalozyl rodzine a libed stary i glupi jak but mimo ze normalny umrze jako stary kawaler bo zadna nie chce go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 5 Napisano 4 godziny temu Gdzie tam klaudiusz by dopuscila zeby srun ja 'rzucil' przeciez ona jest w nim tak zabujama, to taki fajny i kochany facet najfajniejszy na kafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, świrmo6 napisał: kolejny ktory bywa u psychaitry tu 5x wiecej chorych niz zdrowych A to że snieg mi się kojarzy z Antarktyda to znaczy że tam byłem? Albo to że wiem co to spalony cxyni mnie piłkarzem? Zastanów się śmieszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Srefajel napisał: Niejeden chory sobie zrobil potomstwo i zalozyl rodzine a libed stary i glupi jak but mimo ze normalny umrze jako stary kawaler bo zadna nie chce go Założenie rodziny i zrobienie dziecka to jakiś priorytet? To w takimi razie, gdzie twoja żona i bobas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Srefajel napisał: Niejeden chory sobie zrobil potomstwo i zalozyl rodzine a libed stary i glupi jak but mimo ze normalny umrze jako stary kawaler bo zadna nie chce go Niestety krejze tez po menopauzie a może stety bo libedzisko się nie zreplikuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 7 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Piłaś? A widziałaś kiedyś, żeby łysa była trzeźwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 5 Napisano 4 godziny temu Tak to jest darwinizm, lewe geny bezuzyteczne nie przechodza dalej, libed dobrze wie ze jest bezuzyteczny wiec sie nie rozmnozy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 4 godziny temu Wypad z tematu, bo tylko potraficie węszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Wypad z tematu, bo tylko potraficie węszyć. Czyli Klaudia Ona też wyganiała.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, indecent language napisał: A widziałaś kiedyś, żeby łysa była trzeźwa? Jest specyficzna, czy to przez alko, nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Niestety krejze tez po menopauzie a może stety bo libedzisko się nie zreplikuje xD Haha, a na mloda nie ma szans libed, bo taki staruch tepy jak but i i...a to kazda ucieknie od takiego deebila xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 17 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Srefajel napisał: W dniu spotkania zemdlala i wyladowala w szpitalu i siniaki podobno, tak pisala, a ja sie zalamalem, ale w sumie to na dobra sprawe ciagle czekam jak przyjedzie sie.zobaczyc ze mna xD TO TY WYMIĘKŁEŚ WTEDY PRZECIEŻ I STCHÓRZYŁEŚ TY NAWET ODWAGI NIE MIAŁES W KLUBIE SIĘ Z NIĄ SPOTKAĆ, MIMO ŻE ONA CHCIAŁA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, indecent language napisał: A widziałaś kiedyś, żeby łysa była trzeźwa? Cześć Moon. Kochasz mnie jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 103 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: A to że snieg mi się kojarzy z Antarktyda to znaczy że tam byłem? Albo to że wiem co to spalony cxyni mnie piłkarzem? Zastanów się śmieszku to znacyz ze tam nie byles bo tam jest lod i minus 100 stopni prawie a nie snieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Jest specyficzna, czy to przez alko, nie wiem. Bo wyjątkowa i całkiem do rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach