Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina M.

Jak przygotować dzicko do wejscia w spoleczenstwo...

Polecane posty

Gość Karolina M.

Czytamy malemu ksiazeczki, duzo z nim rozmawiamy, staramy sie nie krzyczec, jestesmy asertywni.... Czy przez to nie wychowamy dziecka na pierdole? Pojdzie do przedszkola, tamspotka sie z roznymi postawami dzieci,czesto wrogimi... Moze lepiej w domu sie z dzieckiem nie cackac, tylko hardo wychowywac?

Gość NIESTETY ALE POD KONIEC
A CO CZYTANIE KSIAZEK MA DO ZACHOWANIA DZIECKA W PRZEDSZKOLU? ZUPELNIE NIE ROZUMIEM PYTANIA :(

Gość Karolina M.
chodzi mi o to, ze serwujemy mu tzw.poziom, a ludzie sa rozni.

jak pójdzie do przedszkola to przejdzie skzole życia. wydawalo mi sie ze moje dziecko ejst otwarte na innych rezolutne itd. poszlam z nią do żlobka, zobaczylam dzieci ktoe na codzien zycją sobie w tej grupie i ... opad szczenki. moja corka po 2 dniach w tym miejscu stala się bardziej smaodzielna niż przez te 18 miesiecy ze mną!

Gość NIESTETY ALE POD KONIEC
to moze trzymaj dziecko w zlotej klatce!!!!!!!!! jaki poziom o co ci chodzi???? Dzieci to dzieci i w przedszkolu kazde dziecko jest w stanie swietnie sobie radzic i sie zaklimatyzowac a przedszkole nie jest od wychowywania. i to ze z roznymi dziecmi bedzie tam przebywal nie znaczy ze sie zmieni zgorszy czy tez bedzie pierdołą bo oprocz przedszkola jest jeszcze dom w ktorym to rodzice wpajają dzieciom wartosci i inne podobne.