Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaaa...

slucham tej pisenki i rycze mi sie chce

Polecane posty

Gość izabela12345678
stare ale znam

Gość weronisiax
Sloneczko na niebie........Jak sie kogos kochalo tak bardzo-to trudno sie nie zalamywac-dzis skonczyl sie moj pol roczny zwiazek-wiem to malo bywalam w dluzszych:) ale ja sie kogos kocha to ani czas ani ilosc dni spedzonych razem nie ma znaczenia:((((((((((

wiem:O ja teraz dpiero doszlam do siebie ( dzieki zastrzykom i lekom uspokajajacym) do siebie po tym jak facet mnie olala poszedl do innej a moze ona byla przede mna nie wiem w kazdym badz razie zalamalam sie ale jest juz ok najgorsze ze tak wiele dla niego zostawilam drugi raz nie bede taka glupia 6 mc sie meczylam ale przeszlo Tobie tez przejdzie czas czas i zcas:D powodzenia

Gość izabela12345678
DZIEWCZYNY DACIE RADE POWODZENIA;)

Gość weronisiax
Mam nadzieje,ze bedzie ok tez wiele poswiecilam dla Niego-moglam byc gdzie indziej teraz dla niego zostalam w polsce a teraz......Jest jak jest ...z dnia na dzien jestem sama...Boje sie tego co bedzie jutro,on byl dla mnie wszystkim:(

Gość weronisiax
Flames of love ....Piekne.............

glowa do gory! co ma byc to bedzie a ja odwrotnie wyjechalam za granice dla niego za nim a on sie pojawil ze swoja \"karlica\" ahh.....fajnie wygladali ona mu siega do bioder ja doznalam szoku nie spodziewalam sie i zaczelo sie cos ze mna zle dziac nie jadlam schudlam 8 kg wymioty wrocilam do Pl:D spakowalam sie i wyjechalam nie moglam na nich patzrec

Gość weronisiax
Nie chcem innego faceta,chcem mojego misia..........Gdy wyszedl dzis ode mnie czulam dalej jego zapach........Ale to byl ostatni raz kiedy se widzielismy.........Moj skarb odszedl.......

Gość weronisiax
widzisz-ja koglam miec lepsze zycie-prace itd itp -ale moj chlopak mnie nie zdradzil -poprostu nie moze mnie pokochac-tak to uslyszalam dzis-nie moge miec jemu tego za zle...........Moze lepiej gdyby mnie zdradzil wtey moglabym go znienawidzic a tak...........;(

Gość weronisiax
*moglam (za duzo alko...)

a ja zostwilam lepsza prace pieniadze znajomych zycie plany przez niego ..oby ratowac swoje zdrowie bo jeszcze mc a wyladowalabym w szpitalu:O ale wierze ze to ma jakis sens ze jeszcze spotkam kogos innego teraz wiem jedno nigdy sie tak juz nie poswiece dla faceta nie zosat dla niego niczego

Gość weronisiax
mam juz 25 lat moje przyjaciolki majak,dzieci,mezow a ja??????????? Chcialam zeby to byl moj ostatni facet..O nkim innym nie marzykam.......I jestem sama....

Gość weronisiax
ale to boli...Sloneczko na niebie.........Nawet to boli ,ze juz sie tak nie poswiecimy...........:(

nie! nie boli ja stalam sie teraz silniejsza i Ty tez bedziesz minie czas i nie bedzie bolalo uwierz mi:D ja nigdy nie mialam takiego zalamanie zeby zastzryki brac na wzmocnienie przez jakiegos gnojka ktory sie chcailwidocznie mna tylko zabawic i tyle! zreszta jego strata nie moja:D

Gość weronisiax
Mam nadzieje,ze bedzie tak jak piszesz Sloneczko na niebie-tyle za ja "swojego" nawet nie mam za co znienawidziec:(

Gość weronisiax
A ja mysle ,ze to moja wina, bo nie jetem wystarczajaco ladna dla niego:(

Gość weronisiax
hihihihih :*

Gość weronisiax
A to moj skarb o ktorym musze zapomniec............:(((((((((((((((((