Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdddddddg4

czy facet jak bardzo kocha to dla niego jego kobieta jest najpiekniejsza?

Polecane posty

Gość hdddddddg4

ja zawsze jak widze jakąś łądną dziewczyne to pytam faceta co o niej myśli a on zawsze mówi że normalna, jak go przycisne to że niebrzydka.I nigdy mi nie powie że ktoś może być ładniejszy ode mnie nawet jak tak jest i mówi że ja dla niego jestem naj.Czy naprawde tak jest że jak jesteście bardzo zakochani to nie widzicie piękna wokół czy to tylko takie mówienie

pewnie ze nie ....przeciez nie jest sie najpiekniejsza dziewczyna... ale od srodka to napewno tak ;)

Gość xlslslslslslslsl
No, twój facet jest taktowny.

Gość Erykah Badu
Ja jak idę z przyjaciółkami, gdzie to obgadujemy facetów np. ten ma fajny tyłek, ten fajny uśmiech, ten jest dobrze zbudowany. ŻADEN z tych gości jednak NIGDY nawet w 1% nie jest tak cudowny jak mój chłopak. Po prostu dla mnie on jest wyjątkowy,najpiękniejszy:):P Chyba o to chodzi co nie?

Gość Robisz kardynalny błąd
są gusta i guściki zadając takie tendencyjne pytania sama skłaniasz go do oceny a tym samym do oderwania myśli o Tobie robisz bardzo nie politycznie ,po co mu mieszasz w głowie widac młoda jestes brak Ci doswiadczenia jezeli jestes jego dziewczyną narzeczona tzn ze Taki Typ urody jak Twój Jemu odpowiada i własnie Ty mu się podobasz takimi pytaniami skłaniasz Go do niepotzrebnej refleksji